Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg nem szereti a feleségét, miért nem hagyja el? Mennyit várjak még?

Figyelt kérdés
50 körüliek vagyunk mindketten. Egy éve találkozgatunk, szeretjük egymást, nálam alszik, elutazunk pár napra. De Ő nős. A feleségével lakik, közös gyerekük nincs. Azt mondja a párom, hogy azért nem hagyja el, mert az feleségé a lakás, és akkor nem lenne hova menjen. Igaz, hogy az én lakásom kicsi, de benne lennék, hogy kivegyünk ketten egy kicsit nagyobbat, meg lehetne oldalni. De neki minden jó így, nem akar lépni. Meddig tűrjek még? Szeretem és nem akarok egyedül lenni, de így se jó.
2013. júl. 28. 21:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tudom, de fiatalabb korban se olyan egyszerű. Viszont igy meg sokkal rosszabb lesz neked, hosszútávon:(
2013. júl. 28. 22:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a feleségét nem szereti, de az biztos hogy téged sem eléggé! Ahhoz legalábbis nem eléggé, hogy elváljon.

Hidd el, ha szeretne, elválna... hagyna mindent és menne hozzád, nem lenne kifogás. Mert csak azokat gyárt!

Nem érdemes a válására várnod.

27/N

2013. júl. 29. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Rossz a kérdés, amit feltettél. Én ezt kérdezném:

Mégis mi oka lenne ennek a pasinak, hogy elváljon, hiszen MINDENt megkap ettől a két nőtől, amit csak akar???!!!

2013. aug. 12. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudjuk jól h miért kérdezi az illető.. csak az a baj h ez nem fog változni:(
2013. aug. 12. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!