Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után néhány nappal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után néhány nappal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolat, első nagy szakítás.A tapasztalataitokat szívesen venném. Nagyon elhagyatottnak és nyomorultul érzem magam.Én szakítottam ma, tudom, hogy helyesen döntöttem, visszaút nincs.Nagyon szeretem, mint embert, de nincs közös jövőnk.Hogyan enyhíthetném a fájdalmam?

Judit(24)

2009. okt. 24. 01:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ez természetes hogy hiányzik. Pakolás, séta, már ez is egy lépés afelé, hogy megnyugodj, csak így tovább! fokozatosan! tudom milyen rossz... én is átéltem ugyanezt 1,5 hónapja. Sírjál sokat, az is segíthet, a figyelmedet pedig majd próbáld elterelni, és ami a lényeg! minnél kevesebbet legyél otthon egyedül! mert az a legrosszabb ilyenkor...
2009. okt. 25. 10:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Még mindig kitartok, sőt már bulizni is voltam.Új baráti kapcsolatokat keresek, ez is segít szerintem. Eközben azért nyomasztó, ha őrá gondolok, de ez normális.
2009. nov. 3. 09:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy vagy most kérdező?
2024. febr. 4. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!