Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után néhány nappal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után néhány nappal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éves kapcsolat, első nagy szakítás.A tapasztalataitokat szívesen venném. Nagyon elhagyatottnak és nyomorultul érzem magam.Én szakítottam ma, tudom, hogy helyesen döntöttem, visszaút nincs.Nagyon szeretem, mint embert, de nincs közös jövőnk.Hogyan enyhíthetném a fájdalmam?

Judit(24)

2009. okt. 24. 01:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ó, teljesen együtt érzek veled! Én is szakítás után vagyok pár nappal... 3,5 év, első nagy szakítás. Nem tudom, nálatok mi történt, de mi békében váltunk el, közös megegyezéssel, és ez sokat számít. Gondolj arra, h egy erős csaj vagy, van benned tartás és büszkeség, és egyedül is megállsz a lábadon, ha kell! Beszélj sokat a barátaiddal, nekem jól esett elmondani másoknak, h hogy érzem magam. Ha akarod, mi is cserélhetünk tapasztalatot... :) Minden rendbe fog jönni!
2009. okt. 24. 01:16
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia

Ilyenkor jobb ha a barátaiddal vagy esetleg, elmentek valahova egy kicsit,hogy kikapcsolodj. Sétálj sokat friss levegőn, jobban megy a gondolkodás. Tedd a fejedben is tisztába a dolgokat. Légy biztos abban, hogy jól tetted. Egy kicsi bizonytalanság is elhúzhatja a szenvedésedet. Persze nem könnyű egy 4 éves kapcsolatból kiszállni.

Esetleg még lehettek barátok, az is segíthet, hogy ha ott van a közeledben, ha emberként szereted. 22L

2009. okt. 24. 01:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak az idő fog segiteni, semmi más. Kaphatsz itt sok javaslatot, bulizás, barátnőzés, új kapcsolatok, de egyik sem fog működni. Ám egy idő után te magad fogod azt mondani, hogy most már túlestem rajta. Az idő emberfüggő, nekem az elsőt 3 évbe tellett kiheverni.
2009. okt. 24. 01:17
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
Más se alszik?:D
2009. okt. 24. 01:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Péntek este van :)
2009. okt. 24. 01:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Gyakorikérdések buli:D
2009. okt. 24. 01:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szuper. :D

Újabb tanács: Minden emlék szisztematikus megsemmisitése. Az nem fog segiteni, ha minden 2. tárgyad az exedre emlékeztet. Dobj ki mindent, vagy add oda másoknak. Képek, levelek őrizgetése szigorúan tilos!

2009. okt. 24. 01:26
 8/13 anonim ***** válasza:
Én se alszok :D!Csináld azt amiről úgy érzed,jólesik,nézz filmeket,kirándulj,ha el tudod viselni a társaságot,ne maradj egyedül,ha hívnak valahova,menj.A sport nagyon sokat tud segíteni,az energiád felemészti,a gondolataid kitisztítja és másfelé tereli.És igaza volt annak aki írta h nem lehet tanácsot adni,napról napra kell túlélni a dolgot,de mindenki más.Van akin észre se venni,van aki sír folyton.Középkorú férfi vagyok de mindet nehezen éltem meg.Az idő segít majd.Keresd az életvidám emberek társaságát akivel nem esik nehezedre mosolyogni.
2009. okt. 24. 01:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
az előttem szólókhoz csatlakozom. 3 év után lettem dobva, a barátnőm elhagyott. 1,5 hónapja szakítottunk, és most kezdem úgy érezni, hogy jobb sokkal a kedvem. az első pár napban sírtam, mint egy kisfiú, nem mentem sehova, majd fokozatosan, kimentem sétálni, leültem egy padra, bementem a közeli boltba beszélgetni, az eladócsajokkal. 1-2 héttel utána, szinte minden nap találkoztam a barátaimmal, akik nagyon sokat segítettek, mindenhova mentünk, csak ne üljek itthon. 3 héttel szakítás után, beiratkoztam egy küzdősportra. Heti 3 alkalommal az is lefoglal. Most ott tartok, hogy a barátaimmal eljárok szórakozni, küzdősportra járok, elmegyek csak úgy egyedül kocogni, bevásárolni, moziba, ha épp nem jön senki velem. az emlékeket eltettem egy nagy dobozba a szekrény mélyére. Neten pedig felvettem msnre régi barátokat, akiket hosszú ideje nem láttam, hogy még itthon se gondoljak rá annyit. Persze természetesen, lefekvéskor, ébredéskor mindig eszembe jut ez a három év és ő, elenyésző ahhoz képest hogy 1 hónapja egész nap csak ő járt a fejemben és nagyon rosszul éreztem magam. Szóval fel a fejjel! A barátkozás meg nem célravezető szerintem... majd pár hónap múlva, mikor csitultak az érzelmek mindkettőtökben akkor lehet barátkozni. remélem segítettem valamennyit! 23F
2009. okt. 24. 08:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok, már ez is segít:)

Ma pakoltam egy kicsit, rengeteg cucca van nálunk, mert együtt laktunk 2,5 évig, az utóbbi egy évben már külön mentünk, még esélyt adtam a változásra,de a szavak mögött nem voltak tettek. A barátkozás az Ő részéről még jó ideig lehetetlen. Nem akarta, hogy vége legyen, pedig Ő is szenvedett. ....hiányzik.... :(

Na most viszont elmegyek sétálni egyet...

Írjatok még, ha van kedvetek, véleményetek!

Üdv: Judit

2009. okt. 24. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!