Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után néhány nappal. Mit tegyek?
4 éves kapcsolat, első nagy szakítás.A tapasztalataitokat szívesen venném. Nagyon elhagyatottnak és nyomorultul érzem magam.Én szakítottam ma, tudom, hogy helyesen döntöttem, visszaút nincs.Nagyon szeretem, mint embert, de nincs közös jövőnk.Hogyan enyhíthetném a fájdalmam?
Judit(24)
Szia
Ilyenkor jobb ha a barátaiddal vagy esetleg, elmentek valahova egy kicsit,hogy kikapcsolodj. Sétálj sokat friss levegőn, jobban megy a gondolkodás. Tedd a fejedben is tisztába a dolgokat. Légy biztos abban, hogy jól tetted. Egy kicsi bizonytalanság is elhúzhatja a szenvedésedet. Persze nem könnyű egy 4 éves kapcsolatból kiszállni.
Esetleg még lehettek barátok, az is segíthet, hogy ha ott van a közeledben, ha emberként szereted. 22L
Szuper. :D
Újabb tanács: Minden emlék szisztematikus megsemmisitése. Az nem fog segiteni, ha minden 2. tárgyad az exedre emlékeztet. Dobj ki mindent, vagy add oda másoknak. Képek, levelek őrizgetése szigorúan tilos!
Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok, már ez is segít:)
Ma pakoltam egy kicsit, rengeteg cucca van nálunk, mert együtt laktunk 2,5 évig, az utóbbi egy évben már külön mentünk, még esélyt adtam a változásra,de a szavak mögött nem voltak tettek. A barátkozás az Ő részéről még jó ideig lehetetlen. Nem akarta, hogy vége legyen, pedig Ő is szenvedett. ....hiányzik.... :(
Na most viszont elmegyek sétálni egyet...
Írjatok még, ha van kedvetek, véleményetek!
Üdv: Judit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!