Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jó választás?
Figyelt kérdés
Össze szeretnénk költözni barátnőmmel. Ő szerinte albérletbe menjünk, de nekem ez nem tetszik mert nem fogok fizetni másnak azért hogy ott lakhassak. Én gondolat mentem , hogy költözzön a családomhoz, elférnénk ezzel nincs probléma két szint van. Nem tervezem ezt véglegesre, csak addig még megfelelő tőkét nem biztosítunk magunknak ahhoz ,hogy saját lakásba gondolkodjunk.
Szerintetek?
24/f
2013. júl. 29. 21:56
1/10 Bummer válasza:
Attól függ, hogy jön ki a családoddal illetve ők vele. És mennyire tolerálják a magánéletet, szólnak bele, mert az komoly válóok tud lenni.
2/10 anonim válasza:
Szerintem is kár egy lyukért 30-40 ezret kiadni, ha adott egy kényelmes és nagy családi ház.
3/10 anonim válasza:
szerintem a családodnál ha külön szint van addig fölös szerintem fizetni egy időt kibír ott szerintem a csaj ,amíg lesz valami
4/10 anonim válasza:
szerintem baromság.. én inkább albérletbe mennék.. én nem hallgatnám azt, hogy a családom, mibe és hogyan szólna bele.. meg folyton a nyakamon lógjanak.. nálunk is ez lenne a felállás de nem mennék bele
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, ő attól fél, hogy nem tud majd beilleszkedni. Vagy hogy majd kitesszük a szűrét ha olyat csinál.. ilyen buta gondolatok vannak a fejébe.
2013. júl. 29. 22:01
6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért lógnának a nyakunkon, eddig se volt ez így ...
2013. júl. 29. 22:02
7/10 anonim válasza:
uhhjujjujjujj.. a fiú akarja, hogy a lány a családhoz menyjen? ez se mindennapi... am a szövegből úgy jön le, hogy neked kéne fizetni a lakást plusz rezsit, mert neki abszolút nincs miből... abba mondjuk én se mennék bele... amúgy a családhoz költözősdi azért nem jó, mert ő nem a te családodat akarja, csak téged. nem ugyanaz. a lakbérnél meg ha csak te fizetnél, az se szimpi. én lehet maradnék úgy, ahogy jelenleg állnak a dolgok. ha te "szeretnél összeköltözni a bnőddel", ne magatokhoz akard már betelepíteni... ez nagyon kényelmes lenne neked... neki meg felfordulna az egész élete... viszont aki meg elvárja, hogy más fizesse neki a lakbért meg a rezsit, én meg azzal nem költöznék össze.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem nem várja el. Ő is tudná fizetni. Én csak a pénzügyi része miatt gondoltam erre a verzióra, hogy pár évig ellennénk "itthon".
2013. júl. 29. 22:06
9/10 anonim válasza:
öregem. jobb, ha elfelejted. ha jók az otthoni körülmények, viszonyok, elhiszem, hogy ebben gondolkozol. de én tapasztalatból mondom, hogy az ilyenből semmi jó nem sül ki. senki se élheti a saját életét. főleg szegény lány nem. "ellenni pár évet" az nem ugyanaz, mint hogy "eh, ma csak a sarki boltig megyek el, nem a bevásárlóközpontba". Ezeknek komoly kihatásai vannak az emberre, megintcsak azt mondom, hogy a lányra ebben az esetben. Kérlek ne nyomorítsd már le szegényt. Nem lenne igazán boldog. Te pedig nem tettél az egészért semmit, csak belerángattad valamibe. Ez nekem fájó, öregem.
10/10 anonim válasza:
9.-essel értek egyet. Semmiképp se családhoz! Csúnyán megromolhat a viszony, hidd el, tapasztalat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!