Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a jó választás?

Figyelt kérdés

Össze szeretnénk költözni barátnőmmel. Ő szerinte albérletbe menjünk, de nekem ez nem tetszik mert nem fogok fizetni másnak azért hogy ott lakhassak. Én gondolat mentem , hogy költözzön a családomhoz, elférnénk ezzel nincs probléma két szint van. Nem tervezem ezt véglegesre, csak addig még megfelelő tőkét nem biztosítunk magunknak ahhoz ,hogy saját lakásba gondolkodjunk.

Szerintetek?

24/f

2013. júl. 29. 21:56
 1/10 Bummer ***** válasza:
Attól függ, hogy jön ki a családoddal illetve ők vele. És mennyire tolerálják a magánéletet, szólnak bele, mert az komoly válóok tud lenni.
2013. júl. 29. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is kár egy lyukért 30-40 ezret kiadni, ha adott egy kényelmes és nagy családi ház.
2013. júl. 29. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem a családodnál ha külön szint van addig fölös szerintem fizetni egy időt kibír ott szerintem a csaj ,amíg lesz valami
2013. júl. 29. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem baromság.. én inkább albérletbe mennék.. én nem hallgatnám azt, hogy a családom, mibe és hogyan szólna bele.. meg folyton a nyakamon lógjanak.. nálunk is ez lenne a felállás de nem mennék bele
2013. júl. 29. 21:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, ő attól fél, hogy nem tud majd beilleszkedni. Vagy hogy majd kitesszük a szűrét ha olyat csinál.. ilyen buta gondolatok vannak a fejébe.
2013. júl. 29. 22:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért lógnának a nyakunkon, eddig se volt ez így ...
2013. júl. 29. 22:02
 7/10 anonim ***** válasza:
uhhjujjujjujj.. a fiú akarja, hogy a lány a családhoz menyjen? ez se mindennapi... am a szövegből úgy jön le, hogy neked kéne fizetni a lakást plusz rezsit, mert neki abszolút nincs miből... abba mondjuk én se mennék bele... amúgy a családhoz költözősdi azért nem jó, mert ő nem a te családodat akarja, csak téged. nem ugyanaz. a lakbérnél meg ha csak te fizetnél, az se szimpi. én lehet maradnék úgy, ahogy jelenleg állnak a dolgok. ha te "szeretnél összeköltözni a bnőddel", ne magatokhoz akard már betelepíteni... ez nagyon kényelmes lenne neked... neki meg felfordulna az egész élete... viszont aki meg elvárja, hogy más fizesse neki a lakbért meg a rezsit, én meg azzal nem költöznék össze.
2013. júl. 29. 22:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem nem várja el. Ő is tudná fizetni. Én csak a pénzügyi része miatt gondoltam erre a verzióra, hogy pár évig ellennénk "itthon".
2013. júl. 29. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
öregem. jobb, ha elfelejted. ha jók az otthoni körülmények, viszonyok, elhiszem, hogy ebben gondolkozol. de én tapasztalatból mondom, hogy az ilyenből semmi jó nem sül ki. senki se élheti a saját életét. főleg szegény lány nem. "ellenni pár évet" az nem ugyanaz, mint hogy "eh, ma csak a sarki boltig megyek el, nem a bevásárlóközpontba". Ezeknek komoly kihatásai vannak az emberre, megintcsak azt mondom, hogy a lányra ebben az esetben. Kérlek ne nyomorítsd már le szegényt. Nem lenne igazán boldog. Te pedig nem tettél az egészért semmit, csak belerángattad valamibe. Ez nekem fájó, öregem.
2013. júl. 29. 22:14
 10/10 anonim ***** válasza:
9.-essel értek egyet. Semmiképp se családhoz! Csúnyán megromolhat a viszony, hidd el, tapasztalat..
2013. júl. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!