Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? (többi lent)
Szóval volt barátom szakított velem hónapokkal ezelőtt. Én akkor még szerelmes voltam belé, szóval nagyon sokáig sírtam utána és szenvedtem. De aztán eljutottam egy pontra, amikor eldöntöttem, hogy muszáj elfelejtenem őt. Egy idő után úgy is éreztem, hogy ez sikerült, így ismerkedni kezdtem. Találkoztam egy fiúval, akivel nagyon jóban lettünk és megkedveltünk egymást. Persze, hogy pont ilyenkor jött vissza a képbe volt barátom azzal a szöveggel, hogy rájött szeret engem és velem akarna lenni... nekem pedig akármennyire is tiltakoztam ellene, előjöttek a régi érzéseim, hogy a szívem mélyén mindig is ő volt nekem az igazi. Az új fiút is kedvelem, de még nem érzek iránta semmi komolyabbat.
A probléma az, hogy az újonnan megismert fiúhoz annyira nem tudok vonzódni, mint a volt barátomhoz, viszont ha volt barátomat választanám akkor meg attól félnék, hogy ideig-óráig újra szép és jó lesz minden, de utána újra ellaposodik a kapcsolat.
Ti hogy döntenétek ebben az esetben?
20/L
Köszönöm a válaszokat!
#4 - Azt az indokot hozta fel volt barátom, hogy nem telt el azóta nap, hogy ne gondolt volna rám és ne hiányoznék neki (pedig már majdnem egy éve szakítottunk) és hiába próbált ismerkedni, senki nem volt a szemében "hozzám fogható". Szóval kétlem, hogy csak a szex miatt mondta volna, és csak mert nem talált mást, mert lett volna rá alkalma, de nem érezte azt, hogy az a lány lenne a megfelelő (ahogy kicsit én is érzem most az új fiúnál).
én az újat választanám.
késő már rájönni, hogy szeret. Szerintem is csak azért táncolt vissza, mert nem talált jobbat, pedig szakítás előtt valószínűleg ebben reménykedett. Nekem elszállt volna bizalmam.
19/N
Köszönöm az újabb válaszokat!
Akik azt mondják, hogy az új fiút válasszam, azzal csak az a gond, hogy hozzá nem tudok úgy vonzódni, mint pl volt barátomhoz, ezt mondjuk már az elején megállapítottam, mivel külsőre nem pont az esetem, de mivel jól kijöttünk úgy gondoltam, adok neki egy esélyt. De így most kezdek rájönni, hogy valószínűleg nem érezném magam vele olyan jól.
A szívem szerint volt barátomat választanám, de ahogy a 9-es válaszoló is írja, be kell bizonyítania, hogy megbánta a dolgot és hogy komolyan gondolja az újrakezdést.
#7-es válaszoló: Én is tudom, hogy ez a lehetőség is fennáll, de szerencsére vannak kivételes esetek is, lehet, hogy pl a miénk pont az lenne. Persze egyelőre én is bizonytalan vagyok, de valahol a szívem mélyén mindig is ő volt nekem az igazi, és lehet, hogy pont ő is így van ezzel és erre jött rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!