Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit csináljak . Kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emyemeset kérdése:

Nem tudom mit csináljak . Kit válasszak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy idáig nem nagyon keltettem fel a figyelmét és most teljesen tanácstalan vagyok.

Van két fiú az egyik egy olyan srác akibe 4 éve ismerek és

" szeretem " egy szőke srác aki teljesen az ideálom de már

úgymond megcsalt vagyis egy másik csajt választott de aztán megbánt mindent és most nagyon sokat beszélgetünk

a másik srác anyukám barátnőjének a fia aki gy évvel fiatalabb mint én és 3 hete ismerem de nagyon kedves udvarias alacsonyabb mint én de azt mondták hogy utol fog érni

nem tudom hogy mit érzek teljesen összezavarodtam

egyszer nagyot csalódtam és most nem tudom melyékbe vagyok szerelmes igazán

Kit válasszak ?

2013. júl. 8. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez egyik se igazán szerelem

csak tetszenek

2013. júl. 8. 23:46
 2/3 anonim ***** válasza:

1.-vel értek egyet. Ha nem jártál a szőke fiúval, akkor nem csalt meg. De ha nem téged választott, akkor jobb ha észben tartod, hgy nem te vagy neki az első. Adj esélyt a másik srácnak.

De hogy kibe vagy szerelmes, azt mi honnan a rákbõl tudnánk?xD

2013. júl. 8. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=KPdjMFZBZec

egyikbe se vagy szerelmes. de majd rájössz ahogy idősödsz:P

2013. júl. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!