Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak, mit tegyek, ti mit tennétek a helyemben?
A sulinkban van egy fiú ,aki nagyon menő és sok lányt már kihasznált. Viszont nekem udvarolt és azt mondta ,velem komolyan gondolná.
Annyira hajtott,hogy nem volt szívem nemet mondani, így összejöttem vele, hátha még jó is kisül a dologból. és tényleg látom rajta ,hogy igyekszik.
Viszont eközben ,megismertem egy másik fiút,aki olyan bolondos ,mint én. Nem találkoztam vele sokszor ,de amikor vele voltam 5-6 óra olyan gyorsan elrepült,mintha a legjobb barátnőmmel beszélgettem volna,nagyon egy hullámhosszon vagyunk.
Viszont nem mutatott semmi jelet ,hogy többet is szeretett volna, bár nekem nagyon tetszett a stílusa az életfelfogása és külsőre sem volt közömbös.
És amikor összejöttem a menő sráccal, leírtam neki és teljesen kiakadt, és mondta ,hogy ő volt a hülye,hogy nem adta tudtomra ,hogy többet szeretne,de nagyon megkedvelt közben ,csak nem akarta elsietni.
Ezeknek az információknak a tudtában,tuti ,hogy nem jöttem volna össze a menősráccal.
De már mindenki tud rólunk és elkönyvelt minket álompárnak, nem szakíthatok vele csak úgy, ilyen rövid idő után.
Pedig ha a szívemre hallgatnék, a másik sráccal sokkal szívesebben lennék, hiszen olyan természetes vele lennem ,mintha a másik felem lenne, mással még soha nem volt ilyen jó, és félek elveszíteni. Azt is megkockáztatnám ,hogy nekem ő az igazi.
Segítsetek,kérlek.
Akkor miben kell segíteni?Hallgass a szívedre,az érzelmeid nem hazudnak.
Az ilyen pasik meg akiknek minden csak bedől olyan jól hazudnak,hogy észre sem veszed,csak miután megvoltál neki és dobott.
23L
Igen, szerinted Ő hány lányt dobott már? fagyi visszanyal:D
Amúgy igen,csak őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!