Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kit válasszak?
Van két fiú, mindkettőjük nagyon tetszik, egyszerűen nem tudok választani közülük.
Az 1. fiú nagyon Vicces, laza, népszerű. Az a tipikus nagydumás, mindenre van egy poénja, mellette folyton nevetek éa nagyon jól érzem vele magam. Ő a bulik lelke, igazi partiarc, vele aztán tudnék tombolni.Emellett nagyon helyes, focizik, de azért nincs kigyúrva de az arca annyira aranyos hogy ha rámnéz szinte elolvadok :)
A 2. fiú pont az ellentéte, csendes, visszahúzódó kis művészlélek, rengeteget rajzol, nagyon ügyes. De ha kettesben maradok vele akkor azért belőle is előjön a lazább énje, mellette is sokat nevetek, ő a puszta jelenlétével jobb kedvre derít. Nagyon jól néz ki, pont az "ideálom", a teste pedig szinte tökéletes..versenyszerűen atlétikázik állandóan edz, mégis sokkal visszafogottabb, nem jár bulizni, nem iszik egyáltalán alkoholt és soha nem is cigizett nehogy ezek a dolgok rontsák a teljesítményét a sporban, nagyon céltudatos határozott, ezt imádom benne, amikor a szemébe nézek egyszerűen olyan mélygég van benne hogy teljesen magával ragad. Ő annyira különleges személyiség, áhh nagyon tetszik.
Szóval itt vacilálok kettejük között és fogalmam sincs kit akarok jobban. úgy érzem bárkit váklasztok a másik hiányozni fog, márpedig biztos hogy nem fogok mindkettejükkel kavarni mert az nagyon gerinctelen dolog lenne. :)
Az első kérdésem az lenne hogy ti kit választanátok a helyemben? A másik dolog pedig az hogy mindkettejükre rengeteget gondolok, de pl. tegnap egyész nap az 1. fiúra gondoltam mégis a 2.-al álmodtam, ezt nem értem mert azt hittem az agyunk ugyebár az álmokban dolgozzák fel a nap történéseit, szóval ez így érdekes, és egyébként az 1. fiúra bármennyit gondolok vele még sosem álmodtam, a 2.-al viszont rendszeresen szoktam. lehet tudat alatt őt akarom? Teljesen össze vagyok zavarodva. Légyszi segítsetek :) 17/L
Irigylem ezeket a kamaszos problémákat wazze! :D
F25
Igen, lehet tényleg pikácsut kéne választanom..hogy ez eddig hogy nem jutott eszembe?! -.- gyökér..
A többieknek köszönöm az ÉRTELMES hozzászólásokat.
Az érmés dolog nem jött be, mindkettőnek szurkoltam. Visszaolvastam, a 2.-ról tényleg többet írtam, lehet azért mert vele többet találkozok, többet beszélek, de ettől függetlenül a másik is ugyanúgy tetszik, csak vele sajnos kevesebb időt tudok tölteni mert messzebb lakik :/
Kedves utolsó, megindokolnád hogy miért a 2.-at válasszam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!