Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak? (bőv. Lent)
2 évvel ezelőtt volt egy futó kalandom. Szerettük egymást a lánnyal, de sajnos nagyon távol laktunk egymástól, de tartottuk a kapcsolatot,levelezgettünk.Vele voltam először úgy. Aztán a városomban megismertem egy másik lányt, aki nem tűrte el , hogy vele beszélgessek. És akkor voltam annyira vak hogy eldobjam, annyira kapaszkodtam a kapcsolatomba. Írtam neki egy levelet aztán letiltottam, azóta nem is beszéltünk.
Most 2 év után , egyrészt szakítottam azzal a lánnyal aki miatt ezt tettem, másrészt megjött a bátorságom, és úgy gondoltam írok neki egy levelet, és mellé szeretnék neki küldeni egy dalt. Youtube-on, nem lesz semmi jelzés, de tudni fogja , hogy neki éneklem.
Szerintetek milyen dal lenne a legjobb? Ami elmondja hogy sajnálom hogy így belerondítottam, és hogy érzek még valamit iránta.
Bocsánat a hosszú sztoriért, csak így teljes a történet.
segítsetek kérlek, ti mit énekelnétek?
bármilyen szerelmes szám jöhet, ami nem túl nyávogós, nyáladzós. Alteros a lány inkább.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
19/F
17 éves fejjel örültem ,hogy valaki jár velem, és nem is gondoltam igazán végig mit teszek. őszintén megbántam és a két kezem adnám azért, hogy csak válaszoljon a levelemre.Vagy hogy csak lássam hogy elolvasta és hogy tudja hogy gondolok rá.
Tudom , undorító volt amit tettem, de most tényleg bármit megtennék hogy jóvá tegyem.
2. vagyok, szívesen. Egyébként szerintem akkor is érdemes tenned valamit, ha nem szívesen fogadja így elsőre.
A te lelkiismeretednek is jót tesz, na meg a csajnak is jól fog esni azért, még ha nem is mutatja.
Várom még az ötleteket:)
Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!