Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? (többi lent)
Szóval volt barátom szakított velem hónapokkal ezelőtt. Én akkor még szerelmes voltam belé, szóval nagyon sokáig sírtam utána és szenvedtem. De aztán eljutottam egy pontra, amikor eldöntöttem, hogy muszáj elfelejtenem őt. Egy idő után úgy is éreztem, hogy ez sikerült, így ismerkedni kezdtem. Találkoztam egy fiúval, akivel nagyon jóban lettünk és megkedveltünk egymást. Persze, hogy pont ilyenkor jött vissza a képbe volt barátom azzal a szöveggel, hogy rájött szeret engem és velem akarna lenni... nekem pedig akármennyire is tiltakoztam ellene, előjöttek a régi érzéseim, hogy a szívem mélyén mindig is ő volt nekem az igazi. Az új fiút is kedvelem, de még nem érzek iránta semmi komolyabbat.
A probléma az, hogy az újonnan megismert fiúhoz annyira nem tudok vonzódni, mint a volt barátomhoz, viszont ha volt barátomat választanám akkor meg attól félnék, hogy ideig-óráig újra szép és jó lesz minden, de utána újra ellaposodik a kapcsolat.
Ti hogy döntenétek ebben az esetben?
20/L
őszinte leszek: ha ő lett volna az igazi nem hagyott volna el. Most meg már beéri veled és hülyít?
szerintem válasz egy harmadikat, aki vonz, de tényleg fontos vagy neki.
#11 Igen én is ezt gondolnám normális esetben, de pont azt mondta volt barátom, hogy rájött, milyen hülye volt, hogy szakított velem, mert hogy én voltam az egyetlen jó dolog az életében, csak kissé belefásult az akkori életbe. De tényleg látszott rajta, hogy nagyon megbánta, és hogy semmi nem teszi boldoggá azóta. Ő nem az a fajta, aki hetente cseréli a barátnőit, sőt én voltam neki az első barátnője.
A 3.al csak az a gond, hogy aki ránézésre nekem bejön és el tudnék vele képzelni többet, afelé nem merek közeledni, vagy éppenséggel ő pont nem akarna tőlem semmit. Szóval sajnos úgy tűnik, hogy ez a lehetőség egyelőre kizárva.
11. vagyok
Én azért írtam azt, amit mert baráti társaságban már kétszer is előfordult ez az eset. Hiába mondtuk akkor is, hogy ha már egyszer elhagyott ez nem lesz jobb, persze egyikük sem hitte el, mert áhh ő nem olyan, áhh ő igazat mond, áhh ő tényleg szeret. Egyik sem végződött happy and-el, sőt.
Miért hülyíted szerencsétlen új fiút ha nem is jön be neked?
A másik meg hogy az összes kommentedben az jön le hogy össze akarsz az exedel újra jönni, meg hogy meggyőzött! Bár azt nem tudom hogy az milyen kapcsolat lesz ha kécségeid vannak az egész kapcsolat iránt.
"viszont ha volt barátomat választanám akkor meg attól félnék, hogy ideig-óráig újra szép és jó lesz minden, de utána újra ellaMiért hülyíted szerencsétlen új fiút ha nem is jön be neked?
A másik meg hogy az összes kommentedben az jön le hogy össze akarsz az exedel újra jönni, meg hogy meggyőzött! Bár azt nem tudom hogy az milyen kapcsolat lesz ha kécségeid vannak az egész kapcsolat iránt.
"viszont ha volt barátomat választanám akkor meg attól félnék, hogy ideig-óráig újra szép és jó lesz minden, de utána újra ellaposodik a kapcsolat."
Ellaposodik a kapcsolat? Azért tehetsz te is és a fiú is hogy ne laposodjon el.
egy kicsit hagyd, hogy kergessen, hogy harcoljon érted;)
-mármint a régi srác
ha tényleg fontos vagy neki, nem fog hagyni
(az új fiúval az a helyzet, hiogy szerintem ez az ,,adok neki eg esélyt" egy megszánásból eredő kifejezés. Ha magadban is érzed, hogy nem az igazi, akkor...?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!