Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon nehéz.
hagyd elmenni, foglald le magad valamivel és az idö majd alakítja a dolgokat...
ne ragaszkodj hozzá- tapasztalatból mondom :/
Ha új szerelmet keresel, az sem neked sem a körülötted élőknek nem jó. Bár igaz hogy magánélet, de kihat minden másra is. Viszont az sem jó, ha otthon ülsz és depizel és rágódsz azon hogy vajon hol rontottad el. Vannak dolgok amik csak úgy nem működnek és ennyi. De azt se csináld hog elhiheted magaddal hogy boldog vag nélküle és a külvilág felé is ezt mutatod, mert úgy magadnak hatalmasat hazudsz és később összetörsz lelkileg-
Én ezt októberben éltem át. pszichológushoz jártam annyira padlóra küldött a dolog.
Ha kell depizz, bőgj amnnyit tudsz, add ki magadból, sportol, keress hobbit, ismerkedj, barátkozz, és talál vissza önmagadhoz, aztán úgyis jön majd valaki ha jönnie kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!