Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan b-asz-tat a nőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan b-asz-tat a nőm?

Figyelt kérdés

A kérdés első fele,hogy állandóan piszkál a bnőm egy ideje a miatt,hogy edzek esténként otthon,hogy időnként diétázom,kiszámolom kalóriára azt,hogy mit eszem,hogy a tv-ben f1et nézek,vagy küzdősportot,meg az ilyen dolgok miatt az agyamra megy,pedig mióta ismer én ugyanilyen vagyok.Ő viszont mióta együtt vagyunk 5 éve,felszedett 10 kilót,és gyakorlatilag betegesen gyűlöl mindenféle sportot nézni,csinálni is,amit nem restell az utóbbi időben szóvá is tenni,és ami az én életemben,mondhatni fő szabadidős program.

A kérdés másik fele,az-az,hogy mostanában együtt edzem egy lánnyal,teljesen ártatlan a dolog,nem kezdtem ki vele,de ő is ugyanolyan edzés szerető,mint én,gyönyörű teste van,és nagyon jó a humora,meg tud nevettetni,órákat el tudunk beszélgetni a sporton belüli 1000 dologról a táplálkozásról és gyakorlatilag mindenről.Egyszer megcsókoltam nah...és keresi a társaságom,benne lenne.

A gond igazából az,hogy hiába van szép lakásom,kocsim,gyakorlatilag mindenem,de a fizum az kb rezsi,kaja,edzés,benzin és vége.Csóróság van nálam két éve,ami rettentően frusztrál és nem tudok ellene tenni jelenleg semmit.Nem férne bele az ami egy új kapcsolat kiépítésével jár,a randik,a mozi és a többi,még akkor sem,ha a lány fizeti a felét,mert alapból fizetné is.A másik lány elég értelmes is,és valószínűnek tartom,hogy nem lenne elég az neki,mint a legtöbb nőnek,hogy szétkefélem az agyát és szerelmes lesz,mint egy tinilány és örül,ha elkísérhet kocogni.Szociális lény,színház,vendéglő miegymás.Elég jó családból is származik.

A kérdés-

Maradjak a régivel és neveljem meg?Mert még súlyfelesleggel is szép azért.

Vagy vállaljam be az újat,aki természetben jobban illik hozzám,de ha szembesül vele,hogy csóró vagyok,lehet lekoccol?

2013. júl. 29. 00:25
1 2 3
 1/22 Sir Sarcasm ***** válasza:
ne csak a kalóriát számold, hanem a tápanyagokat is grammban
2013. júl. 29. 00:27
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
hányadik lett ma Vettel?
2013. júl. 29. 00:28
 3/22 anonim ***** válasza:
próbáld meg a másodikat ha nem jönne be a "nevelés"
2013. júl. 29. 00:31
 4/22 anonim ***** válasza:

szerintem ne maradj a régivel, ahogy írsz róla, már abból kitűnik, hogy kb. lenézed őt és csak a súlyfeleslegével foglalkozol. :D

nem kéne neked átnevelni senkit, hagyd, hogy ő is találjon valaki olyat, aki úgy is elfogadja, ahogy van. próbálkozz be ennél az edzésről megismert csajnál, aztán ha kiderül, hogy pénz nélkül nem kellenél neki, akkor annyit is ér, majd találsz másikat.

de pl. én nem igényelném azt egy olyan sráctól, aki bejön, hogy mindig valamilyen drága helyre vigyen, szerintem lehet úgy is randizni és jól érezni magamat valakivel, hogy nem kerül több ezer forintba, sőt, pénzbe sem...

22L

2013. júl. 29. 00:32
 5/22 anonim ***** válasza:
amúgy mekkora szemétláda vagy, megcsaltad a bnőd.:D mostmár mondd el neki és legfeljebb ő szakít veled, ha nem tudjátok rendbetenni magatok, és mehetsz az utadra.
2013. júl. 29. 00:32
 6/22 anonim válasza:
5%
Előző kommentelők nagyon gyerekesek vagytok.. Én azt tanácsolom, hogy gyere össze a másik leányzóval, szerintem ezt a választ szeretted volna hallani.
2013. júl. 29. 00:34
 7/22 anonim ***** válasza:
Mond el ugyan ezt az új nőnek! Aztán majd ő is megmondja mi a véleménye.
2013. júl. 29. 00:39
 8/22 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon gyerekesek vagyunk
2013. júl. 29. 00:40
 9/22 anonim ***** válasza:

az hogy nem otthon edzel, hogy nem szól, nem hülye vannak megérzései,

amúgy ha edzésnél eddig jutottál, miről beszélsz? ahhoz két ember kellett, ha ott nem foglalkoztál az otthonival, akkor mi is a kérdés? Te már régen nem foglalkozol a régivel,

amúgy az új lánynak nem azt kell felvázolni, hogyan állsz, ha ez a lényeg, akkor bele lehet szarni, kapcsolatban az emberek a fontosak, a többi másodlagos

2013. júl. 29. 00:48
 10/22 anonim ***** válasza:
Vettel harmadik lett.
2013. júl. 29. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!