Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom személyi edzőként fog dolgozni augusztustól. Mekkora a kísértés, hogy összejöjjön más nővel?
Figyelt kérdés
1 éve és 5 hónapja vagyunk együtt, soha nem csaltuk meg egymást, mert nagyon szeretjük egymást. Most viszont aggódom, mert gondolom, sok szép nő fog ott megfordulni. Van ilyen munkakörű ismerősötök? Nőfaló lett, amikor odakerült? Talán nevetséges ez a szemetekben, de én kétségbe vagyok esve.2013. júl. 28. 13:07
11/16 anonim válasza:
A konditeremben, ahova járok, 2 személyi edző van. Szinte mindenkivel szóba állnak, hiszen nem mindig van munkájuk, de attól függetlenül ott vannak 8 órát. Az egyiküknek felesége, gyermeke van, ő nem csajozik, de a másik, akinek élettársa van, az még velem is kikezdett.
12/16 anonim válasza:
Kedves kérdező, egész biztos lehetsz benne hogy meg fog csalni. Ez van.
13/16 anonim válasza:
látogasd meg néha-néha, meglepetésként ;)
14/16 anonim válasza:
Van edző ismerősöm. Nagyon sok nővel vette körül és hosszú évekig volt egy távkapcsolata. Lett volna alkalma bővel megcsalni a párját és le sem bukott volna. Nem tette, mert ő nem olyan.
Nekem is volt olyan munkám, ahol sok fiatal lánnyal kellett beszélnek. A párom iszonyat féltékeny volt, pedig semmi történt. Végül ez a féltékenység tette tönkre a kapcsolatunkat.
15/16 anonim válasza:
nem biztos, hogy össze fog jönni másik nővel, nyugodj meg szépen.
pasival is összejöhet, ahogy az unokaöcsém.
16/16 A kérdező kommentje:
Alapban nem olyan. Akit szeret, nem csalja meg. Én csak a megváltozott körülmények miatt féltem. Egyébként bízom benne.
2013. júl. 28. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!