Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom személyi edzőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom személyi edzőként fog dolgozni augusztustól. Mekkora a kísértés, hogy összejöjjön más nővel?

Figyelt kérdés
1 éve és 5 hónapja vagyunk együtt, soha nem csaltuk meg egymást, mert nagyon szeretjük egymást. Most viszont aggódom, mert gondolom, sok szép nő fog ott megfordulni. Van ilyen munkakörű ismerősötök? Nőfaló lett, amikor odakerült? Talán nevetséges ez a szemetekben, de én kétségbe vagyok esve.
2013. júl. 28. 13:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
tapasztalatból nagy a kísértés :) van okkód aggódni
2013. júl. 28. 13:09
 2/16 anonim ***** válasza:
47%
nyugi csak alkalmi partnerei lesznek
2013. júl. 28. 13:09
 3/16 anonim ***** válasza:
van okod aggódni
2013. júl. 28. 13:10
 4/16 anonim ***** válasza:

1. szerintem nincs, ha eddig nem volt.

Én dolgoztam ha nem is így, de sok nő közt, és ha akartam, találtam volna dughat csajt, de nem akartam.

És az a lényeg, hogy hajlamos-e erre, vagy nem.

2013. júl. 28. 13:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Egy szerelemmel kevesebb lesz az éterben :D
2013. júl. 28. 13:11
 6/16 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Nekem lesz eggyel kevesebb?
2013. júl. 28. 13:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy pasit el tudnak vinni, hát vigyék!
2013. júl. 28. 13:20
 8/16 anonim ***** válasza:
ez tőle függ, mert az edzők sem egyformák
2013. júl. 28. 13:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol benne,akkor minek vagy vele? Ha szeret,úgysem fog megcsalni.
2013. júl. 28. 13:41
 10/16 anonim ***** válasza:

Biztos az állás, vagy csak a papír lesz meg? Mert ha csak a papír, akkor onnan még egy külön történet állást találni.

Amúgy: személyi edzőhöz az megy, aki nem tud magától edzeni, mert még nem tanult meg (nem rosszból mondom, nem tudással születik senki). Az edzőtől megtanul (remélhetőleg), és onnantól megy. Aki tud edzeni, és az edzésnek köszönhetően jól néz ki, az nem veszi igénybe az edzőt, mert minek. Ergo a barátod főleg inkább túlsúlyos vagy túl vékony csajokkal fog találkozni, beszélgetni :D Eleinte legalábbis.

Amúgy Magyarországon a női edzéskultúra sajna nagyon alacsony. Mivel itt a "szép nő" kb a "nincs nagyon elhízva" kategória, nem kell attól félned, hogy sportos csajok hada próbálja levenni a lábáról. Persze ha neki se ők az ideáljai, akkor semmi.

2013. júl. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!