Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom személyi edzőként fog dolgozni augusztustól. Mekkora a kísértés, hogy összejöjjön más nővel?
1. szerintem nincs, ha eddig nem volt.
Én dolgoztam ha nem is így, de sok nő közt, és ha akartam, találtam volna dughat csajt, de nem akartam.
És az a lényeg, hogy hajlamos-e erre, vagy nem.
Biztos az állás, vagy csak a papír lesz meg? Mert ha csak a papír, akkor onnan még egy külön történet állást találni.
Amúgy: személyi edzőhöz az megy, aki nem tud magától edzeni, mert még nem tanult meg (nem rosszból mondom, nem tudással születik senki). Az edzőtől megtanul (remélhetőleg), és onnantól megy. Aki tud edzeni, és az edzésnek köszönhetően jól néz ki, az nem veszi igénybe az edzőt, mert minek. Ergo a barátod főleg inkább túlsúlyos vagy túl vékony csajokkal fog találkozni, beszélgetni :D Eleinte legalábbis.
Amúgy Magyarországon a női edzéskultúra sajna nagyon alacsony. Mivel itt a "szép nő" kb a "nincs nagyon elhízva" kategória, nem kell attól félned, hogy sportos csajok hada próbálja levenni a lábáról. Persze ha neki se ők az ideáljai, akkor semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!