Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon a nőgyógyászok csapodára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a nőgyógyászok csapodárabbak az átlagnál a kísértés miatt?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem.

Nekik a punci csak "munkaeszköz", nem hiszem, hogy felizgulnak már egy idegen nő látványától.

Általában nős pasik, akik harmonikus családi életet élnek. Legalábbis az én dokim ilyen. Azt nem tudom, hogy a feleségéhez hogy viszonyul az ágyban.

2013. máj. 15. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyénfüggő, nem szakmafüggő.

Amúgy feltételezném, hogy annyi idegen nőt lát/taperol végig, hogy nem vágyik a testiségre (magában). Sokkal inkább a párjára, érzelemre.

2013. máj. 15. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd: próbáld ki, hogy minden nap, órákon keresztül p1nákat nézel és tapizol. Eközben hallgatod, milyen színű, szagú és állagú folyások távoznak belőlük, milyen gomba nőtt rajtuk, milyen színű és mennyiségű menstruáció távozott és mikor. Vedd hozzá, hogy ezek közül sok az igénytelen, mosdatlan nő, nem kevés a már cseppet sem vonzó öregasszony sem. Én inkább azon csodálkozom, hogy nem melegek a nőgyógyászok.
2013. máj. 15. 09:40
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Az előttem szólót kiegészítve, hadd válaszoljak egy (igaz, kissé borsos) viccel:

_________

Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:

- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?

- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a k*rva:

"Te szépfiú, egy ezresért megmutassam a p*nám?"

2013. máj. 15. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsón szakadok! xD
2013. máj. 15. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ja, sztem eléggé lehangoló egy munka lehet nőgyógyásznak lenni, beteg és büdös punikat nézegetni egész nap :SSSS

Semmi pénzért nem vállalnám..

2013. máj. 15. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenki azt hiszi, hogy a nőgyógyászok egész nap szép fiatal, borotvált egészséges nedves illatos puncikat simogatnak és ujjaznak :D Istenem, milyen lila ködfelhőbe éltek ti a kis szobátokban a monitor mögött recskázva? :D

Kivénhedt, szőrős, padlót súroló lógóp|nájú, gombás, büdös és gusztustalan nőnek nem mondható páciensek is járnak nőgyógyászhoz, és sajnos ebből van a több, és talán elvétve akad néha egy helyes lány, aki meg olyan zavarban van hogy könyörögni kell neki, hogy széttegye a lábát, és végig remegi a vizsgálatot. Nem tudom honnan veszik sokan, hogy ez egy jó szakma? :D Ugyanolyan sz@r munka mint egy urológus vagy egy sebész munkája. Aki benne van az tudja mivel jár ez, és biztosíthatok mindenkit, hogy nem szexre gondolnak az orvosok ilyen vizsgálatok közben... :D

2013. máj. 15. 11:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Annyit bókolt már hogy én vagyok zavarban és nem tudom eldönteni hogy ez a munkája természetes része vagy tetszem vagy csak emleget mert az átlaghoz képest esetleg jobban tartom magam nődoki szemmel. Ráadásul szültem, nem hüvelygomba volt a téma.
2013. máj. 15. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!