Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a nőgyógyászok csapodárabbak az átlagnál a kísértés miatt?
Szerintem egyáltalán nem.
Nekik a punci csak "munkaeszköz", nem hiszem, hogy felizgulnak már egy idegen nő látványától.
Általában nős pasik, akik harmonikus családi életet élnek. Legalábbis az én dokim ilyen. Azt nem tudom, hogy a feleségéhez hogy viszonyul az ágyban.
Szerintem ez egyénfüggő, nem szakmafüggő.
Amúgy feltételezném, hogy annyi idegen nőt lát/taperol végig, hogy nem vágyik a testiségre (magában). Sokkal inkább a párjára, érzelemre.
Az előttem szólót kiegészítve, hadd válaszoljak egy (igaz, kissé borsos) viccel:
_________
Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:
- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?
- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a k*rva:
"Te szépfiú, egy ezresért megmutassam a p*nám?"
Hát ja, sztem eléggé lehangoló egy munka lehet nőgyógyásznak lenni, beteg és büdös punikat nézegetni egész nap :SSSS
Semmi pénzért nem vállalnám..
Mindenki azt hiszi, hogy a nőgyógyászok egész nap szép fiatal, borotvált egészséges nedves illatos puncikat simogatnak és ujjaznak :D Istenem, milyen lila ködfelhőbe éltek ti a kis szobátokban a monitor mögött recskázva? :D
Kivénhedt, szőrős, padlót súroló lógóp|nájú, gombás, büdös és gusztustalan nőnek nem mondható páciensek is járnak nőgyógyászhoz, és sajnos ebből van a több, és talán elvétve akad néha egy helyes lány, aki meg olyan zavarban van hogy könyörögni kell neki, hogy széttegye a lábát, és végig remegi a vizsgálatot. Nem tudom honnan veszik sokan, hogy ez egy jó szakma? :D Ugyanolyan sz@r munka mint egy urológus vagy egy sebész munkája. Aki benne van az tudja mivel jár ez, és biztosíthatok mindenkit, hogy nem szexre gondolnak az orvosok ilyen vizsgálatok közben... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!