Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire tudtok hűségesek maradni egy olyan kapcsolatban (tegyük fel még az elején tart nagyon) ahol sok a vita, és a környezetetekben nagy a kísértés?
19 évesen voltam olyan kapcsolatban ahol végig sokat veszekedtünk, ki akart sajátítani, őrült hisztit csinált ha a barátnőimmel beültem valahova dumálni, azt hitte megcsalom. kb 1 hónap után teljesen véletlenül összefutottam az előző pasimmal, jót dumáltunk.. és akkor ott megcsókoltuk egymást. ha kicsit is hagyom magam sodródni, le is feküdtünk volna...de nem történt meg.
nekem ez volt a tapasztalatom veszekedős párkapcsolatban. szerencsére a férjemmel való kapcsolatom sose volt ilyen:)
azt kéne tudni, mi a veszekedések oka!!!
26/N
Én egy hűséges típus vagyok.
Ha a kapcsolatban sok a vita, meggondolom, hogy egyáltalán életképes e, ha nem , hát nincs hosszú élete.
Új kapcsolatot csak ez után tudok elképzelni.
Ha véletlenül előfordulna egy olyan eset,hogy találkoznák egy olyan fiúval, aki nagy hatással lenne rám, és szeretne is velem összejönni, akkor is előbb az előző kapcsolatom lezárása után próbálkoznék. Így lehet, hogy a két szék közül a földre pottyannék, de akkor is így a tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!