Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vélemények erről az egészről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények erről az egészről? Már én sem értem.

Figyelt kérdés

Van (volt?) egy barátnőm.

Mivelhogy "fiatalok vagyunk még",sokaknál most beüt a fatal error,és gondolom nem is olvassák végig.

Szóval:Ő egy hangulatember.Sohasem tudhatod,hogy mikor milyen kedvében van,általában mire megtudod,már késő.

Nagyon kiszámíthatatlan...de amikor valami baja van,mindig én szívom meg..

Mindig,minden veszekedésnél az a megoldás (szerinte),hogy szakítsunk,felejtsem el. És amikor (nagy kínokkal) helyrehozom az egészet,annyira örül,stb.,hogy újra együttlehetünk...hogy el sem tudjátok képzelni.

Most is ez a helyzet.De már nem merek megszólalni...

Nem érti meg,hogy mások is veszekednek,sajnos ez előfordul.

De ők sem azzal vagdalóznak,hogy "felejts el!"

Mindenki szemében "olyan aranyosak!" voltunk.

Most pedig itt tartunk.

Már elterveztem a Karácsonyt is...de minden összedőlt. :((

Napok óta alig tudok aludni...csak ülök az ablak előtt merengve hajnalig..nem értem..Szeretem,és nagyon hiányzik...

Tiniszerelem,vagy sem...7 hónapig küzdöttem,és belefáradtam lelkileg.

Az volt a kitűzött célom,hogy a Karácsonyt (a Szeretet ünnepét) közösen éljük át.. :') És a cél előtt egy centivel elvéreztem.

Itt vagyok.Töprengek...hogyan szerezhetném vissza? :(

14/F

2012. dec. 2. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon tinik vagytok. :) Mond el neki, hogy szereted, és az élet nem egy romantikus film, ilyen szerelem, egyszer fenn, máskor lenn. 27n
2012. dec. 2. 11:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Bárcsak ennyi elég lenne..:/
2012. dec. 2. 11:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Állj elé, mondd el neki azt amit ide leírtál. Légy kemény és tudasd vele, hogy szereted, de neked rosszul esik amit tesz veled.

Ha ezek után is ugyanúgy viselkedik, akkor ott valami baj van. Ha igazán szeret, meg fog érteni és változtatni fog.

Szerintem.

2012. dec. 2. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!