Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy itteni válasz ihlette a kérdést, ti egyetértetek vele vagy szerintetek is ellentmondás?
"Valaki átlépi az árkot valaki pedig belepottyan."
Igen, és aki belepottyan, viselje a következményét. És ha annak az a következménye, hogy szakítanak, nem kell meglepődni. Elvégre mindenki hibázhat, a kérdés, hogy meg tudnak-e a másiknak bocsátani. Ez esetben persze pottyanjon csak bele, de majd húzza ki az, akinek "6x nagyobb volt a melle". :)
22/L
Azzal értek egyet, hogy kísértés esetleg jöhet. Meg azzal is, hogy néha hibázik az ember.
Azzal már nem, hogy ha tényleg szeret valaki, akkor is képes megcsalni. Ha szeret, akkor annak te vagy a tökéletes, a legszebb, a legjobb, a leg... szóval, hiába, hogy valaki csaj jobban néz ki nálam, 6x nagyobb a melle, meg stb, őt ez nem fogja érdekelni, ha igazán szeret. Én akármikor látnék valami kigyúrt, félmeztelen pasit az utcán vagy a strandon, tök jóképű meg blablabla, maximum rajta felejtem pár másodpercig a pillantásom, de ezen kívül nem fogok "bűnös" gondolatokat forgatni a fejemben, nem fogok rögtön begerjedni rá. Még ha oda is jönne hozzám, letojnám, mert nem érdekel egyszerűen. A páromat szeretem, és nem kell más.
Ha képes lennék megcsalni, akkor az azt jelenti, hogy más kell, ergo, nem szeretem. Ilyen egyszerű.
hát nekem már aztán kiabálhatna onnan bárki... :DDD
ha szerelmes vagyok csak egy embert akarok és kész. nyilván nem véletlenül vagyok vele. :3 szóval nem értek egyet, akit szeretünk azt nem csaljuk meg, ennyi.
ez a melles szöveg amúgy a legnagyobb hülyeség amit hallottam. elég degradáló a férfiakra nézve :'D
Az egész egy hosszú felesleges duma!
ÉS valóban, ha szeretem és fontos nekem, akkor nem csalom meg.
Látszólag nagyon ellentmondásos az általad idézett válasz. Viszont sanjos nagyon igaz. Persze a dologhoz való hozzáállás erősen ember függő.
Nagyon szépen hangzik, hogy "ha szeret, akkor nem csal meg", "ha szeret akkor én vagyok neki a legtökéletesebb, a legszebb, a legokosabb", egyszerűen a legek legteteje. No igen, de azért nem árt belegondolni, hogy meddig is tart ez az állapot. Lássuk be, hogy minél tovább tart egy kapcsolat, annál inkább halványul a tökéletesség. Előkerülnek a hibák, azok a bizonyos sötét foltok, amelyek valójában kiáshatják azt a bizonyos gödröt. Persze vannak olyan emberek (szándékosan nem férfiakat írok, mert nem csak a férfiakra igaz, a nőkre is) akik nem bírnak magukkal, egyszerűen a szexet hajszolják és soha nem elég nekik egy. Aki ilyen embert választ magának, annak viselnie kell a következményeit, magyarul nem kell meglepődni egy-egy megcsaláson, mert naív az, aki azt hiszi, hogy egy ember hosszú távon képes megváltozni egy másikért.
Van, aki azért csalja meg a párját, mert a párja nem tudja megadni neki azt, amire igazán vágyik, a legáltalánosabb példa, hogy valamit nem akar megtenni az ágyban, de egy másik igen, ezért azt a bizonyos dolgot máshol keresi. Ez persze van aki számára hatalmas bűn, de van aki szemet huny felette.
Szerény véleményem szerint a hűség fogalma nem csak abban merül ki, hogy akkor ezentúl le kell mondani azokról a vágyakról is, amelyeket a választott pár esetlegesen nem tud teljesíteni. A hűség azt jelenti, hogy bármi történik, szereti a másikat. Ugyanúgy hozzá megyünk haza. Mikor beteg ugyanúgy mellette vagyunk, ha bajba kerül ugyanúgy kisegítjük. Bármi történik az első helyen mindig csak egy ember állhat.
A megcsalás mindig a kommunikáció hiányát mutatja. Mikor két fél nem képes megbeszélni azt, hogy mit is akar a másik. Legfőképpen pedig a tolerancia hiányát tükrözi, valamint az emberi önzést. Miről is beszélek itt pontosan? Ha a férfi azzal állít a nő elé, hogy pl. nagyon ki akarja próbálni az anális szexet.
Erre mondhatja a nő, hogy soha, azt az egyet soha. Vajon a férfi elfelejti ezt a vágyat? SOHA. Egy ideig elfojtja magában, hallgat róla, de ugyanúgy ott motoszkál a fejében. Esetleg újra és újra bepróbálkozik az asszonykánál, aki mindig nemet mond. Persze a nagy általánosságban a fejekben az fogalmazódik meg, hogy ha szereti a párját akkor ezt tiszteletben tartja és lemond erről a vágyáról, nem firtatja tovább. A valóságban azonban a férfi egyszercsak találkozik valakivel, akiről kiderül, hogy ő benne van az análban, így meg is teszi azzal a másikkal. Lehet érte hibáztatni? Erre mindenki válaszoljon maga.
A nő persze mondhatja azt is, hogy hát drágám, bár nem igazán van hozzá kedvem, de ha nagyon szeretnéd kipróbálhatjuk egyszer.
A harmadik lehetséges megoldás, ami már sokaknál kiverheti a biztosítékot, az a harmadik fél. Magyarán az asszonyka ugyan nemet mond a dologra, de beleegyezik abba, hogy kipróbálja a férj egy másik nővel, mikor mindketten jelen vannak.
Az a baj, hogy az általad idézett válaszból számomra nem derül ki, hogy konkrétan milyen kérdésre is érkezett. Az igazság az, hogy nem minden fekete és fehér a világban és megcsalás és megcsalás között is hatalmas különbség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!