Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy itteni válasz ihlette a kérdést, ti egyetértetek vele vagy szerintetek is ellentmondás?
Figyelt kérdés
"figyeljetek...sokszor van olyan h megcsalunk valakit pedig szeretjük...az h megcsal nagyon nem azt jelenti h nem szeret.MINDEN kapcsolatban jönnek kísértések és próbák.Valaki átlépi az árkot valaki pedig belepottyan.de az árok mélyén attól még neked fog kiabálni h segíts,nem pedig annak aki azt kiásta.lehet h tényleg szeret,csak a csaj jobban nézett ki mint te...esetleg 6x nagyobb melle van mint neked.sajnos a fiúknál ez már elég ok a megcsalásra... lényeg h ne írj neki,ne keresd.Ha szeret nem fogja feladni és úgy is érezni fogod h azok után is csak téged akar..."2012. júl. 30. 15:59
11/16 anonim válasza:
szerintem nincs különbség megcsalás és megcsalás között.
hozzám ne jöjjön vissza senki, aki megcsal... nekem ez megalázó lenne, de ha neked így jó...
12/16 anonim válasza:
szerintem meg a 10-es válaszoló tökéletesen leírta.
13/16 anonim válasza:
Ez a válasz az én kérdésemre jött. Itt a kérdés, ha érdekel valakit: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, miguel92, még inkább megbizonyosodtam arról, hogy nem szeretett a pasi.
14/16 anonim válasza:
hát ez nagyon durva. El se hiszem hogy vannak ilyen felfogású emberek. És azt írta az illető hogy lány... :D Szerencsétlennek milyen tapasztalatai lehettek eddig? Nagyon tudom sajnálni azokat a nőket akik megcsalás után naívan megbocsájtanak az illetőnek. Annyi önbecsülésük sincs hogy ha már hazudtak nekik, átbaszták, hülyét csináltak belőle, legalább meg tudjon szabadulni a kolonctól. Elszomorító az is hogy tele van a világ ilyen férfiakkal akiknek csak a mell-fenék elég a megcsaláshoz. De ezzel nem tudunk tenni semmit. ha nem elég érett még a szerelemhez és a hűséghez, az nem az én hibám. Én csak abban hibázom ha nem veszem észre ha valaki ilyen velem.
15/16 anonim válasza:
Szerintem meg azon múlik, hogy az ember mennyire gerinces. Ha nincs is meg a kielégítő kommunikáció, én biztos nem azzal reagálnék, hogy alattomos kis magánakciókba kezdek. Nem akarom magam (vagyis az önbecsülésem) alatt vágni a fát, és a társamat is feleslegesen szívatnám ilyesmivel. Ha nem megy, akkor nem megy. De én egyébként is úgy vagyok vele, hogy nekem ugyan baromi fontos a szex, de egy extra élménytől sokkal többet ér nekem maga az ember, aki mellettem van. Szóval nem tudnék elképzelni olyan szituációt, ahol gondolok egyet, és megcsalom. Bár én nő vagyok, lehet, hogy másképp látom.
16/16 Hanariko válasza:
"csak a csaj jobban nézett ki mint te...esetleg 6x nagyobb melle van mint neked.sajnos a fiúknál ez már elég ok a megcsalásra"
Nem, nem elég ok! Akinél mégis, az pont annyit ér!
Ha szeret, akkor nincs olyan hogy valaki jobban néz ki nálam, mert a szerelmemnek én vagyok a legszebb és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!