Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok (18 körül)! Szakítanátok a párotokkal, ha bejelentené, hogy kimegy az USA-ba augusztustól júniusig? Kb 3/4 év párkapcsolat után.
Biztos, hogy NEM szakítanék ez miatt.
Pláne, ha tudnánk neten beszélni, az még jobb lenne.
19/f
Persze azt ne gondold, hogy nem lesz senkije amíg egymástól távol vagytok, bár lehet hogy tényleg nem lesz senkije.
Ha 18 körül vagy akkor igen, szerintem szakítsatok. Bőven lesz más, és egy ilyen hosszú ideig tartó távollétet nem élne túl a kapcsolatotok. Szerintem ha annyira jóban vagytok, akkor simán lehet hogy egyszer még összehoz titeket az élet, de így... szerintem csak szenvedés lenne belőle és előbb-utóbb eltörne a mécses vagy nálad, vagy nála.
Ilyen fiatalon teljesen felesleges elkötelezni magad majdnem egy évre. A kapcsolatnak pont az a lényege hogy ott van veled a párod amikor kell, amikor szükséged van rá , és fordítva, és akkor a szexről nem is beszéltem...
huhh akkor drukkolok! :D
Amugy en tuti szakitanek
19/L
Nem szakítanék. 3-4 év után jobban fájna azt mondani h nem leszek többé vele mint az h távol van. Az a baj ma sok emberrel h egy komoly és jó kapcsolatot is csak úgy eldobnának az első nehézségnél.
Szorítok nektek. A szerelem mindent túl él :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!