Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok, vagy együtt maradnátok?
Sosem voltam még ilyen tehetetlen, érdekelne hogy kívülállóként mit gondoltok. Úgy érzem hogy a párom lesz az igazi akkor, amikor már gyereket akarok és nyugodt életet. Amikor már nem kell annyi izgalom, csak arra vágyom hogy meló után befeküdhessek a tv elé.
Most viszont még tűzijátékot akarok, igazán élni, nem csak életben lenni, hogy néha meglepjenek, stb. De ez mellette nem megy. Képtelenség. Mondtam neki, próbálkozunk, de valami nem jó.
5 éve jöttünk össze először, volt egy év külön, mégis újra egymásra találtunk. Azt hittem hogy ez nem véletlen!
De most már nem tudom mit gondoljak, nagyon össze vagyok zavarodva.
23L
Most mit csinalj, nem tudom, ket teljesen kulonbozo emberek vagytok, kulonbozo erdeklodesi korrel.
Csak arra hivnam fel a figyelmed, hogy csaladdal, gyerekkel az nem ugy megy hogy munka utan befekszel a tv ele. Ha igy gondolod, akkor ne is alapits csaladot.
"Lehet 11 év múlva nagyon megbánod"
:DD Ez nem konkrétan 11 év akart lenni! :) Elgépeltem, bocsi! 10
Szia!
Én is így voltam vele amikor találkoztam a párommal.
Volt egy döntésem, vagy változok, vagy elveszítem, de nem tudom mikor jön mégegy ilyen ember.
Végül semmi erőfeszítés nélkül megváltoztam, családot akartam, komoly kapcsolatot. Egy évre rá összeházasodtunk, ekkor voltam 19 éves, és azóta is nagyon boldogok vagyunk és várjuk az első babát!
De ez nem mindenkinél van így ... ez tőled függ mennyire szereted, mennyire szeretnél változni vagy sem.
24/l
Köszi az eddigi válaszokat.
FromOz, tisztában vagyok vele, akkor úgy fogalmazok, hogy "egy nehéz nap után beessek a tv elé," és akkor a nehéz napban minden benne van, de ne köss bele, mert a történet szempontjából ez most teljesen lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!