Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anna2692 kérdése:

Ti mit tennétek a helyembe? Szakítanátok vagy nem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, akivel nagyon jól érzem magam, egy 3 és fél éves kapcsolat után vagyok most...fél év telt el h próbálok új életet kezdeni..viszont a választottam nem tetszik a szüleimnek,de nagyon nem..mert h nem hozzám való meg szebbet is kereshetnék..meg neki elváltak a szülei, s ilyet mondott az apám h se anyja se apja se otthona se honja, meg h 20 éves vagyok és gondolkozzak el rajta h már a 3.kapcsolatomba akarok belemenni.

Tudom h nem ők irányítják az életemet, meg nem az ö döntésük..de most szerintetek e miatt hagyjam el a páromat? Vagy tartsak ki mellette úgy h szeretem meg nagyon jó vele, viszont bennem is az van h vele hosszútávon nm tudnám elképzelni.

Teljesen tanácstalan vagyok:(

2013. jan. 4. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Maszti nem jo? Felev az kicsi ido, elvezd ki hogy nem fuggsz lelkileg senkitol, tanulj, vagy fokuszalj a munkadra :)
2013. jan. 4. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elváltak a szülei és emiatt a te szüleid elítélik? Hát már elnézést, de ritka ostobák, sajnállak... Ha pedig te hallgatsz ezek után rájuk, pont annyi eszed van.
2013. jan. 4. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, s igen tudom h mennyire ostobák h lehet ilyenért valakit bántani...

Köszi még 1x

2013. jan. 4. 19:50
 4/7 Gyakori Ferenc ***** válasza:
20 évesen a szülők ne akarjanak beleszólni. Mellesleg vígan körbetáncolhatnák a földet, hogy csak a 3. kapcsolatod 20 évesen. Szóval szülőkről annyit, hogy egyáltalán ne befolyásolják a döntésedet, ez a te életed (mint már írták). Az, hogy nem tudod elképzelni hosszú távon nem gond. Legyél vele amíg szereted, aztán ha elmúlik, szakítotok. VAGY.. puhatolózd ki, hogy mennyire gondolja Ő hosszú távúnak, mert ha ő nagyon előre gondolkozik, akkor ne igen húzd a dolgot sokáig.
2013. jan. 4. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem nekik kell szeretni őt,szerintem maradj meg mellette
2013. jan. 4. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy kapcsolatfüggő? Ne vedd sértésnek de komolyan kérdezem:)
2013. jan. 4. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kapcsolatfüggő.

S ez az, hogy ő előre gondolkozik:D:S

köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 5. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!