Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyembe?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe? Egyáltalán van olyan nő aki egy ilyen hapsival bevállal kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Megismerkedtem egy pasival aki elmondta hogy 50 ezres lakástörlesztése van és alig marad megélhetésre pénze a nettó 90 ezerből.Nekem van lakásom és eddig én is csak annyit tudtam neki segiteni hogy a rezsi felét fizetem(ami mondjuk természetes)és a munkahelyemről ingyen viszek minden nap kaját és a lakásba kisebb javitásokba vagy ha elromlik valami(mint nem rég a hütőt kellett venni)beleszállok.De van több felújjitásra szoruló helység ami pénzbe nagyobb összeg ebbe már nem igazán szeretnék finanszirozni mert nem régen rájöttem hogy mással is randizgat és ugyan megbocsájtottam de innentől mindig az jár a fejembe hogy azért segitsek bele hogy lehet ,máskor is fog félre kacsintgatni és akkor már szakítás lesz és akkor futhatok a pénzem után és amit addig bele őltem később más nő fogja élvezni.Ráadásul elég rafináltul próbál rávenni hogy még adjak egy kis pénzt amiből nekem sincs sok havi 78 ezerből élek.
2013. jan. 2. 08:49
1 2
 1/20 Patrik24 ***** válasza:
Szerintem egy normális nő nem vállal kapcsolatot egy ilyennel, de főleg azért nem, mert mással is randizott (randizik?) miközben te fizeted a rezsi felét. Ez azért kicsit erős:D
2013. jan. 2. 08:51
 2/20 anonim ***** válasza:

Bolond vagy.

Nem azért, mert kapcsolatba kerültél egy nehéz helyzetben levő férfivel (legalább valaki tényleg nem a pénzre hajt). Hanem mert felelőtlen módon gyakorlatilag eltartod úgy, hogy ez még csak egy gyenge kapcsolatnak sem mondható. Összevissza randizgat mással, de te pénzeled? Kvázi élősködik rajtad?

Még ha egy normális, őszinte pasas lenne... de a h*lye is látja, hogy a pénzed miatt van veled. Pontosabban, hogy tőleg szabadon kunyerálhat. (Mellette meg élheti az életét...)

Nem azt mondom, hogy dobd... de nagyon vigyázz a pénzedre! Vissza nem fogsz látni belőle egy fillért se, ezt borítékolhatod.

2013. jan. 2. 08:59
 3/20 anonim ***** válasza:
azzal semmi gond nincs, hogy valaki el van adósodva /vagyis a kapcsolat szempontjából ez nem fontos/, mert manapság sajnos ez elég gyakori. Viszont ezt a randizgatós dolgot attól sem viselném el, aki rendesen el van eresztve pénzügyileg! Ebbe a kapcsolatban nem csak pénzt ölsz, hanem energiát és a szívedet-lelkedet is. Ha szakítotok nem csak a pénzed után loholnál /amit nem is értek, hiszen te önszántadból adod a pénzt, segítségképp, nem kölcsönbe, így utólag nem téged illet/, hanem lelkileg is megsérülnél. Egy pasi, aki nem tisztel téged, lehúz anyagilag és még másokkal is randevúzik a hátad mögött.. Mit ne mondjak, nem épp önbizalom növelő életmód vele együtt élned..
2013. jan. 2. 09:17
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha nem veszed észre, hogy azért kellesz neki mert nincs még egy ilyen (gondolj oda egy jelzőt) nő akiből pénzt tud kicsikarni. Pláne hogy neked van saját lakásod és az ő rezsijébe fizetsz?! Mióta vagytok együtt, hogy már odaköltöztél hozzá? Ha meg nem is ott laksz akkor miért fizetsz???
2013. jan. 2. 09:29
 5/20 A kérdező kommentje:
Ráadásul ami nem fért bele a karakterbe,karácsony elött történt hogy szeretkezés közbe (igaz volt benne némi pia)elejtett egy olyan megjegyzést hogy ,,nem szerethetlek mert nem vagyok ( a cég nevét nem akarom kiírni) O..-is dolgozó,ő ugyan is ott dolgozik mint külsös ember,viszont én nem ott dolgozok! Akkor kérdem én hogy kire vagy mire értette ezt a megjegyzést?!Igaz a mondás hogy a részeg ember és a gyerek mond igazat.Ami a pénzt illeti,ő mindig azzal érvel hogy a felújjitott dolgot én is használom,amivel nem is lenne gond ha normálisan tiszteségessen viselkedne.A megjegyzésére rákérdeztem másnap de arra hivatkozott hogy nem emlékszik,lehet hogy spicces állapotába kellett volna kipuhatolnom?
2013. jan. 2. 09:31
 6/20 anonim ***** válasza:
Újabb gyönyörű példa arra hogy milyen "kifinomultan" választanak a nők. Könyörgöm dobd már ki a p_csába, és adj esélyt egy tisztességes embernek aki lehet csak arra vár hogy szeretve legyen.
2013. jan. 2. 09:38
 7/20 A kérdező kommentje:
azért fizetek mert az én lakásomat a hugom lánya használja hogy ne álljon ott üresen és neki is segitek ezzel mivel lakhatás szempontjából nehéz helyzetbe került és megengedtem neki hogy amíg nem áll elő olyan helyzet hogy vissza költözök addig ott lakhat.
2013. jan. 2. 09:41
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy te véletlenül az az "úgy sem kaphatok jobbat" típus?
2013. jan. 2. 09:48
 9/20 A kérdező kommentje:
kedves 6-ka sajna egy pasinak és nőnek sincs a homlokára írva hogy ,,normális" vagyok,istenem mennyire könnyebb lenne a dolgunk ha rájuk lenne írva! Az exemmel 23 évig éltem és olyan ügyesen lépett félre hogy nem vettem észre csak apró jelek kezdtek utalni rá de bizonyitani csak a magánnyomozó tudta mert a munkahelyén intézte nagy részt a dolgokat és 4 éve tartott ez a kapcsolata!
2013. jan. 2. 09:59
 10/20 Patrik24 ***** válasza:
Azért szerintem ha valaki próbál objektív lenni és nem hazudni magának, akkor azt érezni, hogy a másik úgymond nem a "normális" férfi/nő. Sokszor félünk meglátni azt ami valójában van, mert fáj. Pl. minek vagy még vele, ha randizott mással?? Ez azt jelenti, hogy nem szeret , te mégis vele vagy.
2013. jan. 2. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!