Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe? Egyáltalán van olyan nő aki egy ilyen hapsival bevállal kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Megismerkedtem egy pasival aki elmondta hogy 50 ezres lakástörlesztése van és alig marad megélhetésre pénze a nettó 90 ezerből.Nekem van lakásom és eddig én is csak annyit tudtam neki segiteni hogy a rezsi felét fizetem(ami mondjuk természetes)és a munkahelyemről ingyen viszek minden nap kaját és a lakásba kisebb javitásokba vagy ha elromlik valami(mint nem rég a hütőt kellett venni)beleszállok.De van több felújjitásra szoruló helység ami pénzbe nagyobb összeg ebbe már nem igazán szeretnék finanszirozni mert nem régen rájöttem hogy mással is randizgat és ugyan megbocsájtottam de innentől mindig az jár a fejembe hogy azért segitsek bele hogy lehet ,máskor is fog félre kacsintgatni és akkor már szakítás lesz és akkor futhatok a pénzem után és amit addig bele őltem később más nő fogja élvezni.Ráadásul elég rafináltul próbál rávenni hogy még adjak egy kis pénzt amiből nekem sincs sok havi 78 ezerből élek.2013. jan. 2. 08:49
11/20 A kérdező kommentje:
nem vagyunk egyformák,én olyan tipus vagyok hogy adok még egy esélyt ,de ennek már nem adok többet.
2013. jan. 2. 10:28
12/20 anonim válasza:
dobd ki a francba. nincs mit ezen szépíteni. egy szemét. te ennél többet érdemelsz. ne hagyd hogy kihasználjon. tedd magasabbra a lécet. találsz olyat is aki nem húz le. nehogy már te finanszírozd a lakásában a dolgokat, aztán meg mást visz oda. sürgősen szállj ki ebből a kapcsolatból. a részleteit meg fizesse maga meg a nők akiket felvisz.
13/20 A kérdező kommentje:
nem vagyunk egyformák én olyan típus vagyok hogy adok még egy esélyt de ennek már nem jár több.
2013. jan. 2. 10:32
14/20 anonim válasza:
helyes! tök nagy tehertől fogsz megszabadulni! kezdd el élvezni az életet!
15/20 anonim válasza:
Azért lássuk be, normális nő már a mással randizós résznél azonnal kidobta volna. Persze ahogy az lenni szokott a trógereknek sok esély jár...
16/20 anonim válasza:
Ez már "általános" emberi hiba. Nem élünk "jó" világot, így a kényelmes életünkről nem könnyen mondunk le. Legyen az akármennyire kényelmetlen...
:)
17/20 A kérdező kommentje:
nem vagyunk egyformák,én az a típus vagyok hogy adok még egy esélyt,de ő már nem kap többet.
2013. jan. 2. 12:56
18/20 A kérdező kommentje:
16-ka,te mindenben tökéletes vagy?!(párkapcsolatot illetően)
2013. jan. 2. 13:02
19/20 anonim válasza:
Senki sem tökéletes ,de ész nélküli kompromisszomokba sem kell belemenni. A mindegy csak legalább legyen valaki elv nem a helyes útra visz.
20/20 A kérdező kommentje:
Ez igaz,de az is aki már 52 éves mint én sajna nehezen talál társat ez szóljon mentségemre hogy nem láttam meg elöbb a problémát.De lényeg hogy feltettem az ire a pontot és két nap múlva költözök vissza a lakásomba.Nektek meg köszönöm a hasznos válaszokat!BÚÉK mindenkinek!
2013. jan. 2. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!