Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit csináljak, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak, mit higyjek. Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nök és férfiak válaszát is várom de csak normálisat. A barátom 26 én 22 éves vagyok. 3 éve együtt élünk és 2év 8 honapja vagyunk együtt....Van egy munkatársnöje aki Július ota le nem szállna rola. Hivogatja irogat neki facebook-on pedig kértem a barátomat hogy küldja el. Sajnos azért se száll le rola a csaj de a barátom isfurcsa volt amit én megelégeltem és elolvastam a barátom mobilját meg a facebookját. Kiderült hogy megcsalt engem ezzel a lánnyal. Persze az is kiderült hogy elolvastama moblját meg a facebookját. A barátom eléggé mérges volt rám és azt mondta hogy csak egy csók történt (amit nem hiszek el) és azt is mondta hogyha más történt is volna az az én hibám mert nem törödök vele elhanyagoltam. Csak emiatt nem szakitottam vele novemberbe mert rájöttem hogy igaza van többet kellett volna törödnöm a barátommal...ezért meghagytam abba a hitbe mint hogyha nem esett volna le hogy összefeküdt ezzel a csajjal.Már változtattam a dolgokon a baj csak az h tudomásomra jutott hogy ugyan ugy beszélnek facebbok-on ami nekem rosszul esik nagyon...és ezt ö is tudja...Ö csak annyit mond h nemkell neki ez a csaj....a furcsa csak az hogy nyáron is ezt szajkózta de gyakorlatilag mégis megcsalt vele....sajnosa barátom facebookját már nem tudom elolvasni mert még a jelszavát is megváltoztatta.....Ti mit tennétek a helyembe?Mi a véleményetek erröl? Érdemes még menteni a kapcsolatomat vagy hagyjam a francba? Kérlek segitsetek és köszönöm a válaszokat elöre is.

2012. dec. 18. 15:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ahelyett, hogy beszélt volna veled, hogy úgy érzi, elhanyagolod, inkább megcsalt, és ezek után még te érezted rosszul magad, és ezek után ő tovább hetyeg az orrod előtt a lánnyal és hülyének néznek.

Nem vágom rá, hogy megcsalt-->szakíts, de nagyon jól gondold meg, hogy megéri-e ebben a kapcsolatban maradni. Ennyi információ alapján szerintem semmiképp.

2012. dec. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!