Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tudom mi igaz, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom mi igaz, mi hazugság. Mit higyjek el? Hosszú lesz.

Figyelt kérdés
Régóta ismerem a párom, régóta szeretem de csak 3 hónapja vagyunk együtt, össze is költöztünk. Amilyennek megismertem: őszinte, hűséges, megbízható, becsületes. Mindenki így ismeri, nem csak Én. Ő egy nagyon rossza kapcsolatból lépett ki pont akkor mikor összejöttünk. már csak barátként éltek egymás mellett az akkori párjával. mindketten nagyon komolyan gondoltuk a kapcsolatunkat, ezért úgy voltunk vele, hogy szeretnénk egy közös babát, aki már úton van. 8hetes vagyok. Pénteken egy nagyon rossz érzés jött rám.. tudtam a jelszavát, beléptem a facebookjára.. ott megtaláltam egy levelezést az exével. abban ment az így szeretlek, úgy szeretlek meghalok nélküled..mindkét részről.. sajnos én úgy gondolom hogy idei a levél és még november elején is írt neki a párom, amiben kérdezte hogy akkor most ennyi volt tényleg, ne is keresse?. még akkor előszedtem a párom, kérdőre vontam, tagad. azt állítja tavaji a levél.. de már ki is lett törölve mire másodjára beléptem. beszéltem az ex nőjével, Ő nem tudta hogy én láttam a levelet, és azt mondta szeptemberben feljött ide hozzá kávéztak és az állomáson megcsókolta őt a párom. a levélben is szeptemberi hónapon írták a csókot.. a nő nem is tudott rólam állítólag. a párom mindent tagad. ha ennyire szeretik egymást miért maradt velem a párom? mikor még nem tudtuk a babát miért nem ment akkor vissza hozzá? komolyan nem tudom mit higyjek már el. most úgy vagyunk hogy szakítottam vele, de még nálam lakik. tervezem hogy találkozok a volt nőjével ahol a párom is ott lesz. de nagyon félek ott se derül ki semmi, mert egyik ezt mondja majd másik azt. biztosra kell mennem mert angyon szeretem azt a férfit, a gyerekét várom, de ha minden igaz és valóban megcsaklt és nem engem szeret akkor nincs értelme. az utolsó fűszálban is kapaszkodok most.:( nagyon félek. valahogy meg kell tudnom az igazat. ennyire félreismerte volna mindenki a párom? nem is vettem észre rajta hogy nem szeret engem, azt sem hogy megcsalt volna vagy bármi rosssz. 1-2 alkalommal tűnt csak el több órára otthon mikor munkát keresett, de lehet pont akkor találkozott a nővel. Én már nem tudom tényleg.:( segítsetek légyszives.:(
2012. nov. 18. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Hipnózis! Ejtsd nagyon mély hipnózisba és szedd kiaz igazságot belőle.
2012. nov. 18. 09:38
 2/8 menta34 ***** válasza:

A verzió: a pasi meg akarja izélni az exét mert veled nem olyan jó, vagy veled kevés

B verzió: a pasi rájött, hogy szereti az exét, mert A verzió.

A megoldás egyszerű és csak rajtad múlik... :)

2012. nov. 18. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Valami van a pasi és az exgf között. Hogy mi és mennyi azt nem tudom, de nem is lényeges. A fontos az, hogy valamit akar a nőtől, neked pedig hazudik.

Én nem tudok elképzelni egy olyan kapcsolatot, ahol nincs meg a kölcsönös bizalom, de ez a te életed, neked kell tudni, hogy mit akarsz, és mit tűrsz el.

2012. nov. 18. 09:53
 4/8 A kérdező kommentje:
nem volt köztük szex 1 évig meg ilyenek, a nő megcsalta.. az valószínű rájöhetett hogy szereti de én nem kényszrítettem semmire, miért maradt velem?
2012. nov. 18. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nálam hasonló helyzet volt, csak sok-sok kétértelmű smst találtam, nem voltak konkrét üzenetek amikből bármire is rájöhettem volna..Én is beszéltem az exel aki kicsinált teljesen idegileg, olyanokat mondott..A Párom tagadott, és azóta ahogy észreveszem mindent elmond..Én elhagytam, de utánam jött, és nagyon komolyan elbeszélgettünk..Aztán rájöttem hogy a lényeg az hogy én boldog legyek, és hogy magamban bízzak..Ha neki más kell menjen, mert találok valakit akinek csak én kellek..Sok időbe telt mire így állok hozzá, és azóta tökéletesnek érzem a kapcsolatunkat is, és magát az életemet is..Bizalom nélkül, ha nem tudsz megbocsátani úgy folytatni fölösleges..Azt nézd hogy neked, és a babádnak mi a legjobb..A meglátásom szerint annak kéne higgy akivel készülsz leélni az életed, de néha érdemes figyelni dolgokra, nem szólni, nem veszekedni, csak csendben figyelni..Hidd el a válasz ott lesz..Kitartást kívánok, és sok boldogságot, hisz a legnagyobb örömet az életben már megkaptad, ott hordod a szíved alatt..

2012. nov. 18. 13:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) most költözik el tőlem. én dolgozok.. én küldtem el, de nem ezt akartam.:(
2012. nov. 18. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én csak annyit sajnálok, hogy ennek akkor kellett lezajlania, amikor már úton volt a baba. Minden esetre sok sikert kívánok mindkettőtöknek!
2012. nov. 18. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt, és most felmerül bennem egy kérdés.

A szerelemhez bizalom kell. A bizalom alapfeltétele az, hogy ne hazudjunk egymásnak.

A párod hazudik, az már biztos! ezzel nem érdemes foglalkozni, tudod, és léphetsz ez ügybe.

Ha benned megvolt a szerelem, és a bizalom, miért bontottad fel a levelét? Miért nyúlkáltál a levelezésébe?

Itt az a pont, ahol nekem sántít a dolog.

Egyik pillanatról a másikra elvesztetted a bizalmadat felé? Már Te is kételyekkel vagy tele. Várandós vagy . Ezt a problémát azonnal kezelned kell, mert ha nem leszel határozott, akkor egy életen át viseled a következményeit.

2012. nov. 18. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!