Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Miért veritek át a lányokat? 23L
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek persze!2012. nov. 9. 16:51
1/17 anonim válasza:
Sok fiatal CSAK szexre keres lányt, de ilyen fiatal korban ritka, aki csak a szexre hajlana, ezért elhitetik egymással, hogy szerelem van, aztán a szex után kidobja a lányt, mert hosszabb távon vásárolni kell neki ajándékot és sokba lesz neki! Ez az igazság!
2/17 anonim válasza:
Miért veritek át a fiúkat? Szemetek velünk, de ha odamegyünk, akkor érdekes mód a legtöbbőtöknek van pasija aki sokszor jön itallal a kezébe és megforgatná bennünk a kését.
3/17 TOMAtm válasza:
ja ja bébi.vica-versa megy a szivatás.
4/17 anonim válasza:
Én nem szoktam átverni a lányokat. Az én szemembe azok csak egy alsóbbrendű faj, akik hazudoznak:) Gondolom téged csúnyán átvert pár fiú.. ha nyitott szemmel jársz, akkor nem fog többé megesni ilyen:) Ne hagyd, hogy kihasználjanak..
5/17 Panda Péter válasza:
én nem verem át őket, és a hasonlóan gerinces társaim nevében is kikérem magunknak az általánosítást.
6/17 anonim válasza:
Ugyan azért, amiért ti lányok átveritek a fiúkat. Mindkét nemből akadnak "játékosok" akik ezen szórakoznak, és mindkét nemből akadnak áldozatok is, akik aztán téves általánosításokba bocsátkoznak.
7/17 A kérdező kommentje:
Oda írtam, hogy tisztelet a kivételnek...
2012. nov. 9. 17:06
8/17 anonim válasza:
Mennyé mán vissza oviba,hé !!!!! A személyid szerint lehet 23 éves vagy,de agyilag csak 5.
9/17 anonim válasza:
Mert ha nem verjük át a lányokat, akkor a lányok vernek át minket.
10/17 anonim válasza:
Mert oviban egyszer elvette egy lány a nyalókámat, azóta a lányok átverésének szentelem az életem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!