Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért jelöl be szép lányokat facebookon? Fiúk?
nekem ez nagyon rosszul, hogy ezt csinálja..de nem tudom érdemes-e ezen felhúznom magam, vagy neki említeni, de tény, hogy nem ismerheti, mégis miért jelöli be?
én nem vagyok elég neki? jó nőnek tartom magam azért, de ilyenkor az a kis önbizalmam is lesüllyed..
szerintetek kéne aggódnom? vagy szóba hozzam ezt neki?
azért olyan nagyon ne legyen már neki magánélete..főleg ne ha lányokkal kapcsolatos..mi is barátokként kezdtük.
tudom, hogy ő jelöl be.. mert nincs otthon, amikor kikerül facebookra, hogy ez és ez ismerősök lettek..telefonról sem tud felmenni..szóval a csaj jelölte vissza
együttérzek. én mindig úgy érzem, hogy azért csinálja, hogy majd mikor szakítunk, ott legyen a tartalék. pocsék érzés
teljesen biztos, hogy sehonnan se ismerheti a lányokat?
nektek kint van facebookon a kapcsolat?
nem.
látszik, hogy életedben NEM voltál még szerelmes...az ilyen gondolkodástól mentsen meg a Jóisten..már ne is haragudj.. ez kb azzal ér fel, hogy van egy szerelmed..és nem baátnőcske..meg egy csak egypasi..hanem ő!...mnindegy aki nem volt még szerelmes igazán az úgyse érti..kár a gőzért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!