Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem néz meg más lányokat?
Figyelt kérdés
Ő ezt állítja, szerintetek tényleg lehetséges? Mindenhol ezt beszélik be a nőknek, hogy a pasik úgyis megnézik a csajokat, stb.
Ő váltig állítja, hogy nem nézi meg őket. Minek, mikor úgyis én vagyok neki a legszebb, stb.
Amúgy egy haverja is azt mondja, hogy amikor mondják, hogy ott egy jó csaj, mindenki utána fordul csak a párom nem.
2012. nov. 4. 13:56
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehetséges. Örülj neki, hogy ilyen barátod van, ritka dolog. Még a bátyám is azt vallja, hogy "hűséget fogadtam, nem vakságot", pedig oda meg vissza van a barátnőjéért. :)
2/7 anonim válasza:
megnézek az utcán egy csajt, mert férfiból vagyok, megnézem hogy milyen jó teste van és utána elég csak arra gondolni, hogy ott a barátnőm és ő mindenkinél jobb :)
3/7 A kérdező kommentje:
De ő ilyen szinten sem nézi meg.
2012. nov. 4. 14:06
4/7 anonim válasza:
még biztos baromira szerelmes :)
Én megnézem a szép férfiakat és nőket is, milyen az arcuk, haj, ruha, cipő...(nem vagyok biszex)
5/7 anonim válasza:
Én sem nézem meg a nőket, amíg nem "muszáj", pedig az egyik ismerősöm folyton csesztet ezzel, hogy "úúúdejóseggevan, dugnád mi?", én meg elsüllyedek szégyenemben. Mondjuk nekem szabad lenne, mert nincs barátnőm, mégsem nézelődöm.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, te miért nem nézed meg őket?
2012. nov. 4. 14:18
7/7 anonim válasza:
Mert attól, hogy megnézem őket, a világ nem lesz szebb, és az életem sem fog változni. Felesleges dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!