Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem néz meg más lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem néz meg más lányokat?

Figyelt kérdés

Ő ezt állítja, szerintetek tényleg lehetséges? Mindenhol ezt beszélik be a nőknek, hogy a pasik úgyis megnézik a csajokat, stb.

Ő váltig állítja, hogy nem nézi meg őket. Minek, mikor úgyis én vagyok neki a legszebb, stb.

Amúgy egy haverja is azt mondja, hogy amikor mondják, hogy ott egy jó csaj, mindenki utána fordul csak a párom nem.

2012. nov. 4. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetséges. Örülj neki, hogy ilyen barátod van, ritka dolog. Még a bátyám is azt vallja, hogy "hűséget fogadtam, nem vakságot", pedig oda meg vissza van a barátnőjéért. :)
2012. nov. 4. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
megnézek az utcán egy csajt, mert férfiból vagyok, megnézem hogy milyen jó teste van és utána elég csak arra gondolni, hogy ott a barátnőm és ő mindenkinél jobb :)
2012. nov. 4. 14:05
 3/7 A kérdező kommentje:
De ő ilyen szinten sem nézi meg.
2012. nov. 4. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:

még biztos baromira szerelmes :)

Én megnézem a szép férfiakat és nőket is, milyen az arcuk, haj, ruha, cipő...(nem vagyok biszex)

2012. nov. 4. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem nézem meg a nőket, amíg nem "muszáj", pedig az egyik ismerősöm folyton csesztet ezzel, hogy "úúúdejóseggevan, dugnád mi?", én meg elsüllyedek szégyenemben. Mondjuk nekem szabad lenne, mert nincs barátnőm, mégsem nézelődöm.
2012. nov. 4. 14:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, te miért nem nézed meg őket?
2012. nov. 4. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert attól, hogy megnézem őket, a világ nem lesz szebb, és az életem sem fog változni. Felesleges dolognak tartom.
2012. nov. 4. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!