A párom tőlen teljesen különböző kinézetű lányokat is szépnek tart?
A barátommal(23F) lassan két éve leszünk együtt. Nagyon jó vele meg szeretem, de észrevettem, hogy tőlem teljesen különböző kinézetű lányokról állítja, hogy szépek. Pedig szerintem egyáltalán nem azok, és nem az irigység beszél belőlem, hiszen engem is szokott dicsérni. Csak egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi tetszik neki azokban a lányokban. Pl.:ronda a bőrük vagy löttyedt a testük, vagy nem szép az arcuk, vagy óriási a homlokuk. Neki mégis tetszenek. Miért akar engem meggyőzni, hogy azok a lányok szépek? Nem vagyok beképzelt, de szerintem mindenki tisztában van a saját előnyeivel. Vagy ha neki ennyire nem jó az ízlése, akkor hogy tetszhetek neki én, vagy én is ennyire nem lennék szép? Vagy ez férfiaknál általános, hogy nem nézik meg a nőt, csak legyen melle meg hordjon tűsarkút és máris szép az a lány? Hogy tudnám rávilágítani, hogy legyen kicsit igényesebb, meg körültekintőbb ha le"szépez" ez lányt?
22L
Miről is kellene meggyőznöd? Teljesen normális, ha valakinek több típusú lány/fiú tetszik.
Szerintem kicsit túlreagálod.
Persze, ha arról van szó, hogy a te jelenlétedben állandóan más lányokat dícsér, az más tészta. De az írásodból nem ez derül ki. Úgyhogy nyugi és ne ilyeneken problémázz.
Ja tényleg tök gáz h más az ízlésetek szépen törd be és alakítsd át mert csak az lehet jó amit te gondolsz. Csinálj belőle egy kis pincsikutyát, aki egyetértően helyesel a véleményedre.
Idióta.
Egyáltalán nem biztos, hogy amit te ronda börnek, löttyedt testnek vagy nem szép arcnak tartasz, az másra is igy hat. Ezen kivül nem CSAK egyféle tipust tarthat valaki szépnek, hanem különbözöeket is.
Az meg, hogy te nem abba a kategóriába esel, ami szerinte szép - erre csak azt lehet mondani, hogy lehet, hpgy téged nem a szépségedért hanem egyéb tulajdonságaidért szeret.
De egy biztos, ha elkezded neki magyarázni, hogy azok a lányok, akik neki tetszenek, rondák, neki rossz izlése van meg igénytelen, akkor elég nagy eséllyel rájön, hogy te közel se az vagy, akit szeret, hanem egy féltékenykedö, kötözködö nö, aki öt át akarja alakitani a saját kedve szerint, és sürgösen keres egy kedves, melegszivü lányt, aki nem kifogásolja, hogy más is tetszhet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!