Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom megmondta hogy ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megmondta hogy ha nem vagyok vele megnézi a lányokat! Ez normális?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok párom 19! Beszélgettünk és megkérdeztem tőle, hogy ha nem vagyok vele megnézi-e a lányokat és mondta h igen! Mondta h viszont engem egyre jobban szeret...én ezt elhiszem de olyan rossz érzés.... hogy tudom hogyha nem vagyok ott akkor biztos néz valami csajt és mondja h jahhj de jó a segge vagy valami:S:S:S Én ettől meg tudok őrülni Segitsetek légyszi! tudom hogy nem vagyok normális...azt kéne nézni h engem szeret! Am 8 hónapja avgyunk együtt! Segitsetek:(
2009. júl. 1. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Minden pasi ilyen, nem tudunk mit tenni:( nem tudlak mivel vigasztalni személy szerint,mert ha megakarja nézni,akkor úgyis megnézi, tudom, hogy szarul esik,mint minden nőnek, mert akkor azt gondoljuk, hogy nem vagyunk elég jók, de majd jönnek itt olyan válaszok hogy rizsa...pl:"nem vakságot fogadott"..."meg miért baj ez"..én tudom miért, mert egy szerelmes nő így van ezzel.fel a fejjel..
2009. júl. 1. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen normális, ne mondd hogy te sosem nézel rá a jó pasikra csak mert barátod van. Attól még senkinek nem kell becsukott szemmel járnia.
2009. júl. 1. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
teljesen normalis :) az viszont parasztsag ha elotted nez a lanyok utan . de amikor magaban van a pasi akkor nem lehet felroni neki :P
2009. júl. 1. 20:59
 4/13 anonim válasza:
44%

Szerintem akkor kellene aggódni ha nem nézné meg vagy ha letagadná. Ha már azt bevallja hogy megnéz más lányokat akkor nem csal meg (ha megcsalna akkor tagadná hogy más csajokat is megnéz.

Meg végtére is hűséget fogadott nem vakságot. :)

2009. júl. 1. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
A 20:59-es tuti pasi...
2009. júl. 1. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
59%

ha nem néz meg más lányokat,akkor honnan tudja h te sokkal szebb vagy mint más?

hűséget fogadott nem vakságot (bár házasság előtt még hűséget sem)

2009. júl. 1. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Minden fiú ilyen :)

De attól hogy megnézünk más szép lányokat attól még a párunk a legszebb számunkra nem kell félni :)

Lányok,csak azt ne mondjátok hogy ti nem szoktatok fiúkat nézni :)

2009. júl. 1. 21:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Sajnálom.És szerintem nem igaz az hogy ha nem néz mást vagy nem vallja be akkor megcsal.Az én barátommal 2 éve vagyunk együtt és soha nem néz másokat.Legalábbis nem úgy hogy de jó segge van meg milyen jó lába van.Pedig én se vagyok valami gyönyöráség.De neki igen...És szerintem nem csal meg.Sőt biztos is.

Engem is nagyon zavart az exemnél.Csak ő fogdosta is őket.Úgyhogy szakítottam.De mostmár tudom hogy vannak normális pasik is.Hát én találtam egyet...:) Sok sikert azárt!

2009. júl. 1. 21:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Uccsó vagyok és én pl nem szoktam más pasit nézni.kb mióta együtt vagyunk 2 pasit néztem meg.A többit nem úúúgy...
2009. júl. 1. 21:35
 10/13 anonim ***** válasza:
11%

ne legyél féltékeny! miért ne nézné meg? vakságot vársz el tőle?

ha megcsalna, nem azért fog megcsalni, mert megnéz más nőket.

ha szereted, akkor azt akarod, hogy neki jó legyen. ha neki az jó, hogy megnéz más nőket is, akkor azzal mi a gond?

te soha nem nézel meg más pasikat? téged soha nem néznek meg más pasik? :)

én még azt is megtenném, ha ismerem az izlésést, hogy az utcán felhívom a figyelmét, hogy "nézd milyen jó csaj" :)

2009. júl. 1. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!