Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megmondta hogy ha nem vagyok vele megnézi a lányokat! Ez normális?
Szerintem akkor kellene aggódni ha nem nézné meg vagy ha letagadná. Ha már azt bevallja hogy megnéz más lányokat akkor nem csal meg (ha megcsalna akkor tagadná hogy más csajokat is megnéz.
Meg végtére is hűséget fogadott nem vakságot. :)
ha nem néz meg más lányokat,akkor honnan tudja h te sokkal szebb vagy mint más?
hűséget fogadott nem vakságot (bár házasság előtt még hűséget sem)
Minden fiú ilyen :)
De attól hogy megnézünk más szép lányokat attól még a párunk a legszebb számunkra nem kell félni :)
Lányok,csak azt ne mondjátok hogy ti nem szoktatok fiúkat nézni :)
Sajnálom.És szerintem nem igaz az hogy ha nem néz mást vagy nem vallja be akkor megcsal.Az én barátommal 2 éve vagyunk együtt és soha nem néz másokat.Legalábbis nem úgy hogy de jó segge van meg milyen jó lába van.Pedig én se vagyok valami gyönyöráség.De neki igen...És szerintem nem csal meg.Sőt biztos is.
Engem is nagyon zavart az exemnél.Csak ő fogdosta is őket.Úgyhogy szakítottam.De mostmár tudom hogy vannak normális pasik is.Hát én találtam egyet...:) Sok sikert azárt!
ne legyél féltékeny! miért ne nézné meg? vakságot vársz el tőle?
ha megcsalna, nem azért fog megcsalni, mert megnéz más nőket.
ha szereted, akkor azt akarod, hogy neki jó legyen. ha neki az jó, hogy megnéz más nőket is, akkor azzal mi a gond?
te soha nem nézel meg más pasikat? téged soha nem néznek meg más pasik? :)
én még azt is megtenném, ha ismerem az izlésést, hogy az utcán felhívom a figyelmét, hogy "nézd milyen jó csaj" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!