Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne érdekeljen, ha a párom más lányokat is megnéz?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
te nem nézed meg a fiúkat?
2012. márc. 12. 13:11
 2/4 anonim válasza:

hmm, nem egyszerü én is ettöl szenvedek :) de amiket kaptam tanácsokat,most én is megosztom veled,hátha segít.

azt nem tudod megakadályozni,hogy megnézze öket,mivel a Földön nök és férfiak élnek, biztos te is megnézel más pasikat,még ha nem is akarattal,vagy téged néznek meg esetleg. abban még semmi nincs,hogy megnézi öket( tudom nem jó érzés neked), téged is ''megnézett'''mikor összejöttetek :) szóval,próbálj tudomást sem venni erröl,mert nem tudod kiszedni a szemét.

másrészt,veled van,nem azokkal akiket megnéz. bizonyára téged szeret. de szerintem mindenkinek jól esik,ha megnézik,mert akkor érzi,hogy ''szép''. én is szeretem a barátomat,de attól függetlenül szélesre húzódik a mosolyom mikor egy srác beszól kedvesen,hogy csini vagy,vagy ilyesmi,nem jelent semmit,tovább megyünk és kész. ettöl függetlenül fordított esetben nekem sem jó érzés,ha a pasimat megnézik,vagy ö néz meg csajokat. de ez van,nem tudunk mit tenni. de ha meg balhézol,akkor eltaszítod magadtól.

2012. márc. 12. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:

A jelenlétedben ne csináljon ilyet, erre kérd meg határozottan. Mert ez bunkóság. De ha nem vagy ott, akkor kezeld lazábban a dolgot.

Ha tudnátok, nekem most mennyire feldobta a napomat, hogy a kedves boltos fiú milyen hamiskás mosollyal, flörtölő pillantással nézett rám. :) Nagyon-nagyon jól esett, ha akartam volna sem tudtam volna visszafogni a mosolygást. Nagyon jó kedvet varázsolt nekem mára.

2012. márc. 12. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs abban semmi amig csak nézeget.Nézz másfelé aztán nem látod:)
2012. márc. 12. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!