Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hinni azoknak a fiúknak akik itt válaszolnak?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt sírtam el itt a bánatom a szakításomról.
Sok okos és együtt érző választ kaptam, sok baromság kíséretében. Többen írtak privit, és rögtön randira hívtak. Volt egy srác( és ha most olvasod, nem írj légyszíves!), aki csak vigasztalt és jópofásodott.
A többi elmaradt, de ő azóta is folyamatosan ír minden nap. Nem küldtünk képet egymásról, nem ismerjük egymást.
Kedves fiúnak tűnik. Sok Troll van itt. Szerintetek hihetek neki?
Légyottot kért.
Hihető, hogy rendesen fog viselkedni?
A nevét nem akarom megírni de sokszor lehet találkozni az írásaival, és bizony volt közte kemény is. Bízhatok benne, hogy kedves és udvarias lesz?
Én a helyedben nem mennék bele, lehet hogy forever alone srác, és hát az nem a legjobb :) meg amúgy is látatlanban nem lehet senkiben megbízni.
2012. nov. 16. 21:09
3/12 A kérdező kommentje:
Igazán attól félek, hogy lehet, hogy ilyen, mint Ti, akik eddig válaszoltatok.
2012. nov. 16. 21:13
4/12 anonim válasza:
ha megismered megtudod, ha nem akkor nem.
de neten mindenki más mint élőben
élőben is csak kellő ismeretség után válik olyanná.
viszont névtelenül nemhiszem hogy miért kamuznának az emberek, semmi értelme nem lenne.
2012. nov. 16. 21:14
5/12 anonim válasza:
Én eddig mindig őszinte voltam mindenkivel nem láttam sosem értelmét hogy egy idegennek hazudjak aki semmit nem tud rólam.De tény sok idióta barom van aki csak kiéli magát mások kárán ... De lehetséges.
2012. nov. 16. 21:16
6/12 anonim válasza:
Attól ne félj, hogy olyan lesz, mint mi. Nekünk nem kell a gyakorin ismerkednünk, mert a való életben is megy a pártalálás. Ő nem lesz ilyen, az fix. Ő nem engedheti meg magának az őszinteséget.
2012. nov. 16. 21:17
7/12 anonim válasza:
Nem kell ezt túlbonyolítani.
Beültök egy nyilvános helyre, isztok egy gumibogyószörpöt, elbeszélgettek, hagyod, hogy elkísérjen a buszmegállóig, majd elköszönsz, aztán eldöntöd, hogy akarsz-e még találkozni vele, és ő is eldönti, hogy akar-e találkozni veled.
Ennyi.
2012. nov. 16. 21:17
8/12 A kérdező kommentje:
21:17! Ezt hogy érted? Ezt magyarázd meg légyszi.
2012. nov. 16. 21:22
9/12 anonim válasza:
Ezt mi innen nem tudhatjuk. Te levelezel vele, nem mi. Nyilván előfordulhat kamuzás is, nyomulás is, de ez a rizikó mindenütt megvan, a való életben is. Igaz, neten könnyebb hazudni, de előbb-utóbb ott is lebukik az, aki hazudik. Végül is gondolom, hogy olyan helyen találkoznátok a sráccal, ahol nyilvánosság előtt vagytok, tehát elvileg nagy probléma ebből nem lehet. Hogy milyen ember, az pedig majd kiderül. Egyébként meg szerintem nem lehet általánosítani, én is megismertem egy csomó normális embert innen is és más fórumokról is, és én sem éltem vissza más bizalmával. A te döntésed az ügy, de mivel valószínűleg nyilvános helyen lesztek, nem hinném, hogy nagyon aggódnod kellene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!