Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért válaszolnak kevesen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válaszolnak kevesen a 15-16-17-18 évesek kérdéseire itt a szerelem/szex témakörben?

Figyelt kérdés
pedig azt írják h milyen sokan vannak ebből a korosztályból, meg amugy is.

2012. okt. 31. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pont, hogy arra válaszolnak a legtöbben.
2012. okt. 31. 22:13
 2/9 ASOT ***** válasza:

Mert engem spec. egyszerűen nem érdekel. Ha megnézem és látom h suli vagy ez a korosztály akkor Back.

Egyszerűen nem érdekel.

ÉS inkább baromságot meg nem írok.

2012. okt. 31. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig sokan írunk... :)

Én 16 éves lány vagyok. Te mennyi idős vagy?

4/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, félreolvastam!

Szóval... szerintem igenis sokan írnak nekik. Én is szoktam.

5/9 anonim ***** válasza:
Kicsik hozzá.XDD F/14
2012. okt. 31. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én is sokszor kihátrálok, mert nincs türelmem hozzá

ami azért valljuk be baj, mert nem jó, ha csak a saját korosztály válaszol

néha szoktam ilyenekre is válaszolni, ha látom, h fogadóképes a kérdező, egyéb esetben nincs kedvem, mert úgyis én leszek a világ leggonoszabb nőszemélye, és egy hosszú nap után ehhez a szerephez nem sok kedvem van

2012. okt. 31. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem válaszolnak kevesen, csak sok közöttük a Troll.

Ez azért van mert rengeteg az irritáló kérdés.

Látszik a kérdésen, hogy aki kérdez, az csak tájékozatlan vagy csak egyszerűen sötét. A tájékozatlanra szoktam írni. Ha vérforralóan sötét és ha a helyesírása minősíthetetlen, akkor az felborzolja a kedélyeket és elszabadul a pokol.. Most ha megnézed a kérdésedet, abban is van elég hiba.

15-15-17-18 évesen illene megtanulni a Magyar helyesírás szabályait. Mindenki hibázhat, de ha a hibák tömegével fordulnak elő. akkor jaj nekik. Ez megy Itt.

2012. okt. 31. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem sokan írnak nekik, mivel főleg ők kérdeznek.. Én amúgy azért nem nagyon válaszolok nekik,(kivéve 18 éveseket) mert sokszor olyan baromságokat tudnak, kérdezni, hogy azon már nem röhögsz, hanem sírsz! nem véletlenül van odaírva, hogy 18! a szexuális témakör korhatára...
2012. okt. 31. 22:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálam ez kérdésfüggő. Ha ismét egy tömegkérdés kerül elő, akkor nem szívesen írok, kihátrálok. Pl.: "Jajj rámnézett, akkor most szerelmes belém?"

Ha türelmes hangulatom van akkor ezredszerre is leírom, hogy ez nem ezen múlik, abszolút nem biztos blabla, de sokszor egyszerűen csak annyit lenne kedvem írni, hogy "basszus olvassál már vissza 2 oldalt, csak 5 hasonló kérdést fogsz találni".

2012. nov. 1. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!