Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válaszolnak kevesen a 15-16-17-18 évesek kérdéseire itt a szerelem/szex témakörben?
Mert engem spec. egyszerűen nem érdekel. Ha megnézem és látom h suli vagy ez a korosztály akkor Back.
Egyszerűen nem érdekel.
ÉS inkább baromságot meg nem írok.
Szerintem pedig sokan írunk... :)
Én 16 éves lány vagyok. Te mennyi idős vagy?
Bocsi, félreolvastam!
Szóval... szerintem igenis sokan írnak nekik. Én is szoktam.
én is sokszor kihátrálok, mert nincs türelmem hozzá
ami azért valljuk be baj, mert nem jó, ha csak a saját korosztály válaszol
néha szoktam ilyenekre is válaszolni, ha látom, h fogadóképes a kérdező, egyéb esetben nincs kedvem, mert úgyis én leszek a világ leggonoszabb nőszemélye, és egy hosszú nap után ehhez a szerephez nem sok kedvem van
Szerintem nem válaszolnak kevesen, csak sok közöttük a Troll.
Ez azért van mert rengeteg az irritáló kérdés.
Látszik a kérdésen, hogy aki kérdez, az csak tájékozatlan vagy csak egyszerűen sötét. A tájékozatlanra szoktam írni. Ha vérforralóan sötét és ha a helyesírása minősíthetetlen, akkor az felborzolja a kedélyeket és elszabadul a pokol.. Most ha megnézed a kérdésedet, abban is van elég hiba.
15-15-17-18 évesen illene megtanulni a Magyar helyesírás szabályait. Mindenki hibázhat, de ha a hibák tömegével fordulnak elő. akkor jaj nekik. Ez megy Itt.
Nálam ez kérdésfüggő. Ha ismét egy tömegkérdés kerül elő, akkor nem szívesen írok, kihátrálok. Pl.: "Jajj rámnézett, akkor most szerelmes belém?"
Ha türelmes hangulatom van akkor ezredszerre is leírom, hogy ez nem ezen múlik, abszolút nem biztos blabla, de sokszor egyszerűen csak annyit lenne kedvem írni, hogy "basszus olvassál már vissza 2 oldalt, csak 5 hasonló kérdést fogsz találni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!