Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hinni abban a dologban, hogy "mellettem majd más lesz, megváltozik"?
Nem hinnék benne..
Mitől változna meg ?
Maximum 1 % esélyt adnék neki..
Azért nem volt túl tisztességes a barátjával, mert nem szerette igazán..Miért nem hagyta el? Az lett volna a tisztességes, nem átverni, aztán kifogásokat keresni..
barátom mellettem megváltozott, DE én alapból nem úgy mentem bele a kapcsolatba, hogy megváltoztatom, vagy változzon meg. jó volt úgy, ahogy volt:) és mégis változott, jó irányba.
ha eleve úgy mész bele, hogy na majd mellettem, akkor jobb, ha elfelejted.
Hinni lehet, de nem érdemes. Az emberek sosem változnak meg, előnyökre meg főleg nem.
Ha valaki ilyen, akkor a másik kapcsolatában sem lesz más. Ha pedig azt látja, hogy valaki túl jó hozzá, akkor azzal pofátlanul vissza fog élni.
Ne legyél már ennyire hülye. A csajok adják elő ezt a mellettem majd megváltozik baromságot, aztán sírnak, hogy minden férfi egy szemét állat.
Egyszer találtam egy jó kis cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!