Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak, lehet hinni egy pasinak, aki megígéri, hogy megváltozik?
Nem.Kutyából nem lesz szalonna,az emberek nemigen változnak.
Az én férjem például minden héten megígéri,hogy nem hagyja szét a holmiját,és házimunkát is végez,hát persze,hogy nem tartja be:)
ne számíts rá, csak ámít
aki tényleg megváltozik az nem mondogatja meg hiteget hanem csinálja a változást
Az én tapasztalatom szerint változnak, de csak rossz irányba.
Elsőnek: Én pl. összejöttem egy nagyon kedves sráccal, aki átment tahóba, és hiába mondtam neki, hogy én nem így ismertem meg, ez nekem nem jön be, néha 1-1 napra megint kedves lett, aztán ennyi. Feladtam.
Valószínűleg eredetileg is bunkó volt, csak ezt nem mutatta egy ideig.
Hát nem tudom, én azért még bízok benne, mert már volt olyan amiben ő is megváltozott, de azt hiszem a pasiknak ez a buli elhagyás megy a legjobban(gondolom, mert azért járnak csak el, hogy csajozzanak, mikor meg már van egy barátnő, nem érdemes...). Ő is bulizós volt, és nem is csak ivott, hanem mindent kipróbált, de ezekről mind leállt, csak a cigi maradt meg, de azt sem sokat szív már, csak ha ideges...de nem ezzel van amúgy gondom.
Hanem a beszólásaival...ha szóba hozok vmilyen pasit rajta kívűl, jönnek rögtön a megjegyzések, mert nem tudja elfogadni, hogy nem csak nőkkel, hanem férfiakkal is kommunikálok...azt hiszi, h rögtön lefektetnek, ha már hozzászólok egy másik pasihoz. Azt mondja, hogy megváltozik, és nem fog ilyen megjegyzéseket tenni, nem féltékenykedik, de nem tudom erről le lehet-e tényleg szokni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!