Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az eddigi tapasztalataitok?
Fiúk, lányok véleménye is érdekelne!
Utólag okos az ember ugyebár.
Az érdekelne, hogy mit csinálnátok másként, min változtatnátok és hasonlók. ( az nem érdekel, hogy +10 cm a f@rkamra meg hasonlók )
Kort, nemet is légyszi.
Csak úgy korrekt, ha mi is tudjuk a korod/nemed.
Én személy szerint nem csináltam volna semmit sem máshogy. Ugyanis akkor nem derült volna fény pár hibámra és a későbbiekben követném el azokat, amiket ezután talán nem fogok.
20/F
én nem bántam meg semmit :) talán azt másképp csinálnám, hogy sokkal hamarabb rábeszéletm volna az anyósomat, hogy költözzön hozzánk, így nem csak élete utolsó 6 hónapjában élhettünk volna vele együtt.
29/N
23/f vagyok. A személyiség fejlôdési alap elvet tegyük félre egyenlôre és gondoljunk arra, hogy azért mégis jobb lenne, ha akkor azt tettük volna és engem az érdekelne, hogy mi az. :)
Puszta kíváncsiság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!