Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az milyen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az milyen, hogy egy pasi rám nyomult, bizalmat keltett bennem, elhitette, hogy szeret közben véletlenül ráakadtam, hogy felesége van 1 éve és kisfia? Ja és mellettem másokat is dugott?

Figyelt kérdés

2012. nov. 15. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hogy csinálta?
2012. nov. 15. 21:31
 2/14 ASOT ***** válasza:

Őszintén megmondom, hogy nagyon ügyes és jó színész is.

De egy roh@dt nagy se*gfej is :)

És te meg a többi nő akik vele összejöttek túl hiszékenyek voltatok. És te is túl hamar megbíztál benne, nem is ismerted még szinte de már beengedted az életedbe.

2012. nov. 15. 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:

Senkinek nem lehet megadni a bizalmat egyből, bár az nem derül ki hogy mennyi idő alatt forgott le ez az egész...

Egyébként meg, biztos voltak jelek, csak te nem vetted vagy akartad észre venni...

Hány éves vagy?

26/l

2012. nov. 15. 21:34
 4/14 A kérdező kommentje:
nem akartam inkabb :) es igen eleg naiv is vagyok...
2012. nov. 15. 21:35
 5/14 A kérdező kommentje:
meg mindig megkerdeztem meg ilyenek es mast mondott meg kimagyarazta magat...
2012. nov. 15. 21:36
 6/14 A kérdező kommentje:
egyebkent 18vagyok
2012. nov. 15. 21:37
 7/14 ASOT ***** válasza:

mondom, jó színész volt. Te meg belezúgtál és ezért nem láttad a sűrű erdőtől a tisztást....

Vedd tanulópénznek.

2012. nov. 15. 21:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Ezután majd jobban figyelsz...előbb-utóbb majd kialakulnak az érzékeny kis szenzorok, és a magyarázkodásról tudni fogod nagyjából melyik igaz és melyik hazugság(bár általában hazugság szokott lenni), meg egyéb más dolgokat is megtanulsz majd

26/l

2012. nov. 15. 21:44
 9/14 A kérdező kommentje:
csak en mar annyira nem szeretnek ezen gorcsolni,hogy mikor csalodok,en egy boldog kapcsolatot szeretnek,ahol kolcsonos a szerelem es nincsenek titkok...miert olyan nagy keres ez?es nem az aggodasrol szol h vajon most kivel van mit csinal,titkol-e valamit?
2012. nov. 15. 22:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Velem pontosan ugyanez történt! Mi a pasid keresztneve? De durva lenne, ha kiderülne, hogy ugyanaz!
2012. nov. 16. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!