Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az milyen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az milyen, hogy egy pasi rám nyomult, bizalmat keltett bennem, elhitette, hogy szeret közben véletlenül ráakadtam, hogy felesége van 1 éve és kisfia? Ja és mellettem másokat is dugott?

Figyelt kérdés

2012. nov. 15. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hogy milyen? Gerinctelen, férfiatlan, szánalmas.

Remélem már kidobtad a görényt és csak utólag dühöngsz rajta. Nem hiszem, hogy abban hibáztál, hogy elsőre bíztál benne, hittél neki, mert amíg nem csalódsz, addig ez a normális.

Fel a fejjel, vannak még normális pasik, csak várj a szex-szel addig, amíg valóban kiderül, hogy megbízható-e. Az ilyen kis mocskok, mint ez, úgyis lelépnek ha nem kapják meg gyorsan, amit akarnak, ez egy jó szűrő lehet.

2012. nov. 18. 10:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Remélem azért nem egy pasitok volt..:SS

Igen kell a csalódás hogy máskor észrevedd a jeleket. Ettől még lehet normális kapcsolatod nem kell azt lesni hogy mikor csalódsz de azért mindig résen kell lenni, biztos ami biztos...

2012. nov. 18. 19:08
 13/14 A kérdező kommentje:
az a durva,hogy nem fekudtunk le ugy konkretan,csak petting,mert meg szuz vagyok...de gondolom ezert kellett neki a tobbi csaj akiket siman dughat
2012. nov. 19. 00:31
 14/14 A kérdező kommentje:
szoval o se lepett le hiaba nem kapta meg teljesen...csak lehet latta h sikerulni fog neki hamarosan es mar nem akarta feladni...
2012. nov. 19. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!