Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit tennétek helyembe?

Figyelt kérdés
A párommal távkapcsolatban élünk.2 hetente talállkoztunk vagy ahogy sikerült összehozni. Szeretjük egymást es nem voltak sose nagy problémáink. Nyár elején elnyertem egy ösztöndijat és eljöhettem abba a városba tanulni,aholő is tanul. Elején minden jól alakult , kijött elém , megvárt. Aztán egyre ritkábban és már nem.Elhanyagol, minden fontosabb neki,mint én. Szerintem észre se venné ha nem lennék.Bunkó kijelentései vannak és azt mondta,hogy ne hidjem azt hogy ő nem érezné jól magát egyedül.Teljesen összetör,és magától azt se mondja hogy szeret. Csak ha megkérdezem, erre válaszol,hogy jah. Mivel érzékeny vagyok, ezért elsirom magam., igy hetente sirás van...ebből adódóan gyerekes lettem. Ezek után a következő félévet nem tudom, hogy itt töltsem-e? arra gondoltam hogy vissza megyek a regi egyetememre. Abban bizok, hogy az segit. Szerintetek? Ti mit tennétek a helyembe?
2012. dec. 5. 19:55
 1/4 sugárbogár válasza:
Mivel te magad mondod,hogy minden héten sírsz,nem tesz ez neked jót. A párod nem igyekszik téged boldoggá tenni,így sztem halott ügy :/
2012. dec. 5. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, nem érdemli meg ez a srác, hogy tovább mellette legyél. Menjél vissza az egyetemre, ahonnan elmentél, és ne sirjál,mert csak a saját lelkivilágodnak ártasz vele.
2012. dec. 5. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
én egy másik nőt tennék a helyedbe
2012. dec. 5. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:

hagyd ott azonnal a gyereket! mi az h annyit mond a "szeretlek"-re hogy "jah"...ez olyan suttyó tirpák kis k.csög stílus! meg olyat mond h ő jól érezné magát egyedül is? te lány, nyíltan a szemedbe mondta, hogy kopj le!

minden nap sírsz miatta, ő meg sz.rik rád...

szted nem elég egyértelmű a helyzet?

miért vagy még vele?

ugye nem vagy te is olyan buta lány, akinek az jön be, ha megalázzák? mert ha igen, akkor maradj csak vele, most még csak flegmázik, lesz.r, beszól, megvet....2-3 év múlva már nyíltan k.rvázik melletted, nem is szégyelli...4-5 év múlva üt-vág ahol ér, kék-zöld foltokkal mehetsz munkába.....

tudom mit beszélek, mert az egyik rokonom is ilyen volt....ilyen ember mellett nincs jövőd, még normális életed se, hidd el...ismerem ezt a sunyi fajtát nagyon jól!

Egyáltalán, ilyen kis nyomi g.cikkel miért vannak a nők együtt ergyáltalán?

tűnj el, lépj le tőle, amíg lehet!

28F

2012. dec. 5. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!