Mit tennétek a helyembe? (felnőttek válaszát is várom! )
14 éves vagyok , nevelőapám minden hétvégén iszik ..
sokszor játékgépezik is .
jómultkor mondtam neki, hogy ne vegyen bort , mert ha iszik gyomorgörcsöm van , és pofánröhögött .
mit tehetnék ? beszéljek vele ? ti mit tennétek a helyemben ?
Semmit nem tehetsz, vagyis igen, de nincs értelme.
Nekem szintén iszik az apám, mint az első válaszolónak, de ő elég durva dolgokat csinált, el is vált tőle anyukám, úgyhogy már nem is tartjuk vele a kapcsolatot. Pedig nekem édesapám, nem is nevelő, mint neked.
Az alkoholista emberekkel nem lehet semmit kezdeni mindaddig, amíg ők nem akarnak változtatni a helyzetükön.:(
igen , erre már énis rájöttem , hiába tettem akármit is leszarta a fejemet ..
anyukám nem tud mit tenni , mievel van rajtam kivül még 2 tesóm , és nem tud dolgozni ( egyik 5 éves , másik 10 hónapos) ..
de amugy ha nem iszik akkor rendes , ha viszont igen akkor nagyon buta , volt hogy szétverte a házunkat is , a konyhaszekrényt , betörte az ablakot ..
és hát szerintem 14 évesen nem ilyen "családi körben" kellene álnem .. és csak nekem nevelőapám .. :|
14:42 , engem is megver a nevelőapám, de mit tehetnék? semmit .
én már most tervezem, ha betöltöm a 18-at költözök , mert nem birom, apámhoz meg nem mennék soha , mert le sem szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!