Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 13 éves lányt...

Szerintetek 13 éves lányt kell hogy fogdossanak a fiúk? Felnőttek válaszát várom.

Figyelt kérdés
Volt egy kérdés, leírtam, h nem kellene engednie ennyi idősen, erre mindenki lepontozott, meg olyanokat írtak, hogy biztos irigyek a többiek, azért ellenzik a dolgot. Normális világ ez???
2011. jan. 11. 20:53
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
34%
Hát szerintem ha a barátja fogdossa az okés,de hogy más fiúk.A csaj helyében nem hagynám.
2011. jan. 11. 20:56
 2/33 anonim ***** válasza:
95%

Mindenki másként fogja fel a dolgokat.

Attól függ,hogy hol fogdosni.

De azért lehet,hogy nem kéne...

2011. jan. 11. 20:56
 3/33 A kérdező kommentje:
A "majdnem barátja" fogdossa a fenekét.
2011. jan. 11. 20:57
 4/33 anonim ***** válasza:
40%
Tök jó lenne ha ebben az országban mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva....
2011. jan. 11. 20:58
 5/33 anonim ***** válasza:
97%

Mi az, hogy KELL, hogy fogdosson? Szerintem ez bármilyen korban gáz! Én 26/N vagyok, és nem tűrném, hogy fogdossanak a férfiak. Egyedül a szerelmemnek engedném, de ő nem "fogdosna" (mármint ezt a tevékenységet nem ezzel a szóval illetném).

13 évesen az ember azért még elég gyerek. De mégis elindult a nővé válás útján. A női méltóságát sértené, ha engedné, hogy "fogdossák".

Ebben a korban sztem az ilyen ártalmatlan "járások" férnek bele, együtt sétálgatás, kézfogás, ilyesmi.

Hozzátenném, hogy én mondjuk 13 évesen még kábé barbiztam. :D Mondjuk alapból későn érő típus vagyok. Én csak távolról mertem imádni az ideálom, még ilyen együtt sétálgatásos járáshoz is éretlen voltam. De elfogadom, hogy van olyan, aki már ennyi idősen megérett erre (erre, és nem többre).

2011. jan. 11. 20:58
 6/33 anonim ***** válasza:
96%
A fogdosás szóról nekem olyasmik ugranak be, amit semmilyen korú nőnek nem kellene hagynia.
2011. jan. 11. 20:59
 7/33 A kérdező kommentje:
Azzal vagyunk elfoglalva, amit itt feltesznek kérdésnek.
2011. jan. 11. 20:59
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

NEM! 13 évesen senki se fogdossa. Ennyi idősen a barát fogalmának is annyi kéne takarnia, h szépen néznek egymásra, és kézenfogva sétálnak. És nem vagyok sem öreg, sem konzervatív.

20/L

2011. jan. 11. 21:00
 9/33 anonim ***** válasza:
59%
Ilyenekből lesznek a prostik azoknak meg nem szabad kifogyniuk :) Elküldöd a kérdést?
 10/33 anonim ***** válasza:
51%

Hát ha majdnem összejöttek akkor miért ne?

Mondjuk én a fogdosás alatt a simogatást értettem.

1. válaszoló voltam.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!