Szerintetek 13 éves lányt kell hogy fogdossanak a fiúk? Felnőttek válaszát várom.
Mindenki másként fogja fel a dolgokat.
Attól függ,hogy hol fogdosni.
De azért lehet,hogy nem kéne...
Mi az, hogy KELL, hogy fogdosson? Szerintem ez bármilyen korban gáz! Én 26/N vagyok, és nem tűrném, hogy fogdossanak a férfiak. Egyedül a szerelmemnek engedném, de ő nem "fogdosna" (mármint ezt a tevékenységet nem ezzel a szóval illetném).
13 évesen az ember azért még elég gyerek. De mégis elindult a nővé válás útján. A női méltóságát sértené, ha engedné, hogy "fogdossák".
Ebben a korban sztem az ilyen ártalmatlan "járások" férnek bele, együtt sétálgatás, kézfogás, ilyesmi.
Hozzátenném, hogy én mondjuk 13 évesen még kábé barbiztam. :D Mondjuk alapból későn érő típus vagyok. Én csak távolról mertem imádni az ideálom, még ilyen együtt sétálgatásos járáshoz is éretlen voltam. De elfogadom, hogy van olyan, aki már ennyi idősen megérett erre (erre, és nem többre).
NEM! 13 évesen senki se fogdossa. Ennyi idősen a barát fogalmának is annyi kéne takarnia, h szépen néznek egymásra, és kézenfogva sétálnak. És nem vagyok sem öreg, sem konzervatív.
20/L
Hát ha majdnem összejöttek akkor miért ne?
Mondjuk én a fogdosás alatt a simogatást értettem.
1. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!