Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 13 éves lányt...

Szerintetek 13 éves lányt kell hogy fogdossanak a fiúk? Felnőttek válaszát várom.

Figyelt kérdés
Volt egy kérdés, leírtam, h nem kellene engednie ennyi idősen, erre mindenki lepontozott, meg olyanokat írtak, hogy biztos irigyek a többiek, azért ellenzik a dolgot. Normális világ ez???
2011. jan. 11. 20:53
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Pontosan: megfogja a fenekét.

Én se vagyok öreg, na de..

2011. jan. 11. 21:01
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

:(

Olvastam a kérdést, de nem kommentáltam.

Még csak 13, de már hagyja, hogy egy fiú arra használja, amire akarja, cserébe annyi kap, hogy leribancozzák, de járni nem akar vele.

Adok neki még egy fél évet, és már másképp is "kedveskedni" fog a fiúnak, mert ma az a divat.

Közben esz a fene, mert van egy lányom is. :(((

30/L

2011. jan. 11. 21:01
 13/33 anonim ***** válasza:
21.00 Az előttem szólók kifejtették, amit én elfelejtettem hozzátenni az előző kommentemhez, h a fogdosás semmilyen korban sem kéne, hogy elfogadott legyen.
2011. jan. 11. 21:02
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
a pasim fogdoshat ahol akar, a tobbi nem !
 15/33 anonim ***** válasza:

*Tök jó lenne ha ebben az országban mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva....

Mutass jó példát!

16/33 A kérdező kommentje:
2011. jan. 11. 21:03
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy 13 éves az még gyerek. Agyilag, testileg és törvényileg is.

Lehet ettől ő már nőnek érzi magát, de majd rájön, hogy mekkora liba. Mert ugyan ki fog később valóban nőként nézni rá?

Csak szabad préda és a női tisztesség megszégyenítője.

Én fejlettebb voltam a koromnál testileg 13-15 évesen, de csak bámultak :) azt szabad jókat röhögtem magamban mekkora hülyék a férfiak, de fogdosni? Ráadásul nyilvánosan akárkinek? (megjegyzem én nem pakoltam ki az árut mint ahogy a mai fiatalok teszik a nem létező bájaikkal)

34N

2011. jan. 11. 21:04
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Na pont ez a lényeg. A "fogdos" szó számomra egy elég negatív töltetű kifejezés. Az embert a párja sem "fogdossa", hanem mondjuk simogatja. Rohadtul mást jelent!

A konkrét fenékfogdosásra (!) azt tudom mondani, hogy talán ez is kicsit korai sztem 13 évesen. De hát nincs ilyen bevett szabály, hogy pölö: 13 évesen még nem szabad engedni, hogy megfogják a feneked, 16 évesen már szabad. Ilyen nyilván nincs.

De nálam ez mondjuk már kicsit sok lenne. De mindenki maga dönti el.

19/33 A kérdező kommentje:
Szerintem is: 1 hónap múlva bugyiba nyúlás, nemsokára szex 14 előtt.
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Épp az előbb törölte egy mod a "mit tegyek 13 évesen, hogy ne veszítsem el, de le akarok vele feküdni f/13" kérdést... Valamint az is benne volt, hogy a kérdést feltevő barátnője szintén 13 éves, és már nem szűz... A rengeteg helyesírási hibából következtettem, hogy valóban 13 éves írhatta... Ennyit változott a világ 20 év alatt?!
2011. jan. 11. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!