Szerintetek 13 éves lányt kell hogy fogdossanak a fiúk? Felnőttek válaszát várom.
Pontosan: megfogja a fenekét.
Én se vagyok öreg, na de..
:(
Olvastam a kérdést, de nem kommentáltam.
Még csak 13, de már hagyja, hogy egy fiú arra használja, amire akarja, cserébe annyi kap, hogy leribancozzák, de járni nem akar vele.
Adok neki még egy fél évet, és már másképp is "kedveskedni" fog a fiúnak, mert ma az a divat.
Közben esz a fene, mert van egy lányom is. :(((
30/L
*Tök jó lenne ha ebben az országban mindenki a saját dolgával lenne elfoglalva....
Mutass jó példát!
Egy 13 éves az még gyerek. Agyilag, testileg és törvényileg is.
Lehet ettől ő már nőnek érzi magát, de majd rájön, hogy mekkora liba. Mert ugyan ki fog később valóban nőként nézni rá?
Csak szabad préda és a női tisztesség megszégyenítője.
Én fejlettebb voltam a koromnál testileg 13-15 évesen, de csak bámultak :) azt szabad jókat röhögtem magamban mekkora hülyék a férfiak, de fogdosni? Ráadásul nyilvánosan akárkinek? (megjegyzem én nem pakoltam ki az árut mint ahogy a mai fiatalok teszik a nem létező bájaikkal)
34N
Na pont ez a lényeg. A "fogdos" szó számomra egy elég negatív töltetű kifejezés. Az embert a párja sem "fogdossa", hanem mondjuk simogatja. Rohadtul mást jelent!
A konkrét fenékfogdosásra (!) azt tudom mondani, hogy talán ez is kicsit korai sztem 13 évesen. De hát nincs ilyen bevett szabály, hogy pölö: 13 évesen még nem szabad engedni, hogy megfogják a feneked, 16 évesen már szabad. Ilyen nyilván nincs.
De nálam ez mondjuk már kicsit sok lenne. De mindenki maga dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!