Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 13 éves lányt...

Szerintetek 13 éves lányt kell hogy fogdossanak a fiúk? Felnőttek válaszát várom.

Figyelt kérdés
Volt egy kérdés, leírtam, h nem kellene engednie ennyi idősen, erre mindenki lepontozott, meg olyanokat írtak, hogy biztos irigyek a többiek, azért ellenzik a dolgot. Normális világ ez???
2011. jan. 11. 20:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
Ha 14 évesen már szülni fog az jó. Végül is a magyar csak fogy, így iparilag kell kitermelni az utánpótlást.
2011. jan. 11. 21:17
 22/33 anonim ***** válasza:
83%

"Azért érdekes , hogy mind kötelességeteknek éreztétek válaszolni....:) , mert ugye ez egy teljesen komoly kérdés? Édes Istenem!Mondom, hogy hihetetlenek vagytok...:)

Ez így elfogadható volt tanárnéni?:)"

Nem, nem volt elfogadható, kisfiam. Tanulmányozd még egy kicsit A magyar helyesírás szabályait (Akadémiai Kiadó, Budapest, 1984).

2011. jan. 11. 21:20
 23/33 anonim ***** válasza:
77%

Bocsánat, ez nem ide akart menni, hanem a "Minden nő ilyen hülye?" kérdéshez.

:((

2011. jan. 11. 21:20
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Annyi idősen (meg később is) csak a barátomnak engedném. Nekem pl életemben először akkor fogta meg a barátom a fenekem, és igenis nekem különleges volt... De az, ha minden pasi a seggét fogdossa a csajnak... Könnyűvérűnek fogják tartani, és csak rövidtávra terveznének a pasik vele SZERINTEM.
2011. jan. 11. 21:21
 25/33 anonim ***** válasza:
33%

13 éves koromban elég vékonyka voltam. 1-2 fiú bizony fogdosott, mégpedig játékos kíváncsiságból... Hogy vajon nől-e a cicim. :) Nagy pulcsi alatt nemigen látszott.

Menekültem előlük, de harag nem volt.

A testileg "fejlett" lányokat nem fogdosták, azokon látták amúgy is... :)

Szóval ez ilyen kíváncsiság volt. Mi csajok is próbáltuk időnként lehúzni a fiúk gatyáját, hehhe! :D

2011. jan. 11. 21:22
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha elolvasod az eddigi válaszokat, akkor ki tudod szűrni, hogy vajon melyikük teljesítette azt a kérésedet, hogy "Felnőttek válaszát várom."
2011. jan. 11. 21:28
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem!! Egy 13 éves gyereket(mert szerintem az még gyerek),senki ne fogdosson,se barát,se majdnem barát! Mégis milyen világot élünk? Hova fajulhat ez még? 13 évesen még a szerelmeslevél olvasása közbeni elpirulásnál kéne tartani,nem a tapizásnál!
2011. jan. 11. 21:39
 28/33 anonim ***** válasza:
2o:58 szivembol szoltal
2011. jan. 11. 21:39
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a fogdosás alatt a gusztustalan tapizást érted, tehát amikor nyúlkál, mint a polip, akkor bizony nem kéne, és nemcsak tizenhárom évesen, hanem semmilyen korban. Amennyiben a simit, mondjuk a párod, hát azt se nyilvános helyen. És ez minden életkorra érvényes, minden nő életében.
2011. jan. 11. 21:40
 30/33 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon szomorú, hogy vannak 13 évesek, akik elkurwulnak, de ez nem általános, legalábbis nem azokban a körökben, ahol én mozgok. A primitív panellakó proli pulyák között dívik a 10 évesen fogdosás, 14 évesen szex metódus, a normális szülők által nevelt fiatalok körében nem.

Nem hibáztatom a gyereket, mert nem rajta múlik. Ha maximum annyit foglalkoznak vele, hogy apuka részegen lekever neki néhányat, vagy látja, hogy anyuka saját hányásában és a szomszéd pasas farkával a szájában fetreng a földön, esetleg a "szeretlek"-et már kiváltotta egy ötezres, nem túl sok jövője van a kölöknek. A nevelését átveszik az iskola húzóemberei, akik rendszerint hasonlóan megnyomorodott családból származnak. Szerencsére a legtöbb ilyen korú lány azért megijed az első fütyitől, amit lát, és meghozza a helyes döntést. A többiek meg.. kellenek az iparba.

2011. jan. 11. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!