Szerintetek 13 éves lányt kell hogy fogdossanak a fiúk? Felnőttek válaszát várom.
"Azért érdekes , hogy mind kötelességeteknek éreztétek válaszolni....:) , mert ugye ez egy teljesen komoly kérdés? Édes Istenem!Mondom, hogy hihetetlenek vagytok...:)
Ez így elfogadható volt tanárnéni?:)"
Nem, nem volt elfogadható, kisfiam. Tanulmányozd még egy kicsit A magyar helyesírás szabályait (Akadémiai Kiadó, Budapest, 1984).
Bocsánat, ez nem ide akart menni, hanem a "Minden nő ilyen hülye?" kérdéshez.
:((
13 éves koromban elég vékonyka voltam. 1-2 fiú bizony fogdosott, mégpedig játékos kíváncsiságból... Hogy vajon nől-e a cicim. :) Nagy pulcsi alatt nemigen látszott.
Menekültem előlük, de harag nem volt.
A testileg "fejlett" lányokat nem fogdosták, azokon látták amúgy is... :)
Szóval ez ilyen kíváncsiság volt. Mi csajok is próbáltuk időnként lehúzni a fiúk gatyáját, hehhe! :D
Nagyon szomorú, hogy vannak 13 évesek, akik elkurwulnak, de ez nem általános, legalábbis nem azokban a körökben, ahol én mozgok. A primitív panellakó proli pulyák között dívik a 10 évesen fogdosás, 14 évesen szex metódus, a normális szülők által nevelt fiatalok körében nem.
Nem hibáztatom a gyereket, mert nem rajta múlik. Ha maximum annyit foglalkoznak vele, hogy apuka részegen lekever neki néhányat, vagy látja, hogy anyuka saját hányásában és a szomszéd pasas farkával a szájában fetreng a földön, esetleg a "szeretlek"-et már kiváltotta egy ötezres, nem túl sok jövője van a kölöknek. A nevelését átveszik az iskola húzóemberei, akik rendszerint hasonlóan megnyomorodott családból származnak. Szerencsére a legtöbb ilyen korú lány azért megijed az első fütyitől, amit lát, és meghozza a helyes döntést. A többiek meg.. kellenek az iparba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!