Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyembe?...

Mit tennétek a helyembe? (felnőttek válaszát is várom! )

Figyelt kérdés

14 éves vagyok , nevelőapám minden hétvégén iszik ..

sokszor játékgépezik is .

jómultkor mondtam neki, hogy ne vegyen bort , mert ha iszik gyomorgörcsöm van , és pofánröhögött .

mit tehetnék ? beszéljek vele ? ti mit tennétek a helyemben ?

2012. máj. 26. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmit nem tehetsz egyedül, ehhez anyukád segítsége kell. Tehát édesanyáddal beszélgethetnél erről...pl.: Szereti e? Vele akar e maradni?

Mert, ha nem szereti költözzetek a nagyiékhoz, anyukád tesójához, vagy bármelyik rokonhoz addig.

A kistesód mindjárt egy éves. Anyud elviheti bölcsibe, vagy esetleg nagyiék vigyázhatnának rá addig amíg anyud dolgozik, stb.

Számtalan megoldás van.

Három gyerekesek vagytok. Számos előnyhöz juthattok. Kevesebbe kerül az iskola, stb.

Ruhát turiban fillérekért is lehet venni.

Akcióssal, piaci dolgokkal is be lehet érni.

Nem kell szórni a pénzt, meg kell húzni magatokat és elköltözhettek...

Ha anyukád nem akar elköltözni, akkor mondd meg neki, hogy te középiskolában másik városba szeretnél költözni, kolis akarsz lenni. Így távol lehetsz tőlük.

De én, addig beszélnék anyámmal még el nem költözünk. Mert nem akarom, hogy a vadállat nevelőapám bántsa őt, vagy a testvéreimet. Illetve mindenki jobbat érdemel, mint ez az ember...

Sok sikert!

2012. jún. 16. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!