Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit higyjek?
Figyelt kérdés
Hát az egész úgy kezdődött,hogy egy pasi rámirt facebookon majd elkezdtünk beszélgetni,mindennap,lekérte a számom sokat sms-eztünk is,és életemben először sikerült önmagam legyek egy pasi elött.Tény,hogy barátnője van,de aztmondta,hogy nagyon bejövök neki és addig nem szeretne átverni semmivel se,mig a régi barátnőjével le nem rendezte a kapcsolatát. Elment egyetemre és közbe beszéltünk mikor online volt.Egy nap viszont egy üzletben voltam mikor megpillantottam őt erre megijedtem és pánikomban megirtam neki a magamét,majd jó darabig nem beszéltünk abszolut, mind küldte az smst,hogy jobblenne,ha megbeszélnénk mielőtt itélkednék én persze nem válaszoltam. Most a napokban rámirt facebookon és bocsánatot kért amiért igy sült el az egész meg minden és megkért hogy pénteken találkozzunk ketten,hogy beszéljük meg a dolgokat.A találka sikeresen össze is jött és jót dumáltunk és úgytünt télleg komolyan gondolta az egészet.A tegnap utánna beszéltünk telefonon is ,majd este amikor ráirtam facebookon nem válaszolt és irtam neki egy smst arra se,viszont láttam,hogy a barátnőjének egy hivatkozásához hozzásszólt...nemtudom na mitgondoljak,azis lehet túlreagálom,fogalmam sincs... mit gondoltok? 19/lány2012. dec. 1. 22:27
1/4 Rubel válasza:
Szerintem át fog verni... helyedben keresnék olyan pasit akinek nincs barátnője...
2/4 anonim válasza:
Csak hülyít és szimplán ágyba akar vinni. Mit vársz tőle, ha a barátnője háta mögött ilyeneket csinál?
Keress normálisabbat :)
26L
U.i.: higyjek az helyesen higgyek ;)
3/4 anonim válasza:
Egyébként tudod hogy csinálják az ilyen pasik? Ráírnak néhány lányra, aztán amelyik válaszol, azt kezdik fűzni. Te válaszoltál, így neked csapta a szelet, te akadtál majdnem a horgára. Más lánnyal is ezt tette volna, sőt valószínűleg teszi is. A barátnőjét viszont sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!