Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány 16 éves, össze szeretnék vele jönni de egy közös ismerősünk azt mondta hogy sok emberrel lefeküdt már szóval"k*rvás" Higyjek neki vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szerintem tök normális a lány én nem vettem észre rajta hogy olyan lenne de nem tudom hogy kinek higyjek és hogy mit csináljak :S2012. márc. 6. 19:50
2/4 anonim válasza:
Ki a te közös ismerősöd?
1. Nem kell minden elhinni, amit mondanak. De érdemes figyelembe venni. már csak azért is, hátha a közös ismerőst kell dobni.
Ismerd meg a lányt kicsit jobban. Azért mert nem szűz, még lehet rendes lány. Bár ha tényleg 20-an átmentek rajta....hát..
3/4 anonim válasza:
Ismerkedj vele, úgyis kiderül, hogy egy ribanc-e.
4/4 anonim válasza:
Szerintem tartsd szem előtt amit mondott az ismerősöd, de próbáld meg megismerni, lehet hogy totál normális és nem is az. Vagy ha igen, akkor sincs semmi veszve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!