Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Higyjek neki vagy sem?

Figyelt kérdés
Picit hosszúkás a történet, mindez októberben kezdődött amikor megismertük egymást(L/18 vagyok). Minden jól ment az elején, mint menni szokott. Sokat beszélgettünk, találkozgattunk, ölelgettük egymást és sokat beszéltünk telefonon, mindig felhívott akkor, amikor aznap nem tudtunk beszélni interneten keresztül. Majd picit lassítottam a tempón, eljött a karácsony. Karácsony előtt tudtam meg, hogy kapcsolatban lett..egyszerűen nem akartam elhinni, elfogott a sírás és az egész ünnepem ráment. Nem volt tartott neki sokáig csupán 6napig. Aközben egyszer-egyszer keresett avval az indokkal hogy hiányzom neki, de én nem tudtam visszaírni neki semmit. A napokban beszéltünk, rámírt, és bevalott mindent. Nem akart összejönni avval a lánnyal igazából, csak azt hitte, nálam minden esélye elszállt, és napokat sírt újév után is, hogy mindent elrontott, belémszeretett,és ezen nem tud változtatni, és nem is akarna..A héten fogunk találkozni, hogy megbeszéljük személyesen is, de nem tudom, hogy higyjek-e neki, hogy TÉNYLEG szeretett, vagy csak szeretne valaki maga mellé..
2012. jan. 18. 23:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne döntsd el előre. Majd ha találkoztok, úgyis eldől a dolog.
2012. jan. 18. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Érdekes. Mindenesetre a te viselkedésed abszolút nem azt tükrözte, hogy elszállt minden esélye, nem? Hiszen viszonoztad a közeledését? Akkor ezt honnan szedte?

Egy beszélgetést megér, de itt valami nincs rendben.

2012. jan. 18. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Adj neki mégegy esélyt :)
2012. jan. 18. 23:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Én szeretnék adni, csak félek valamitől, ahogy a 2.válaszoló is írta, hogy valami nincs rendben. Igazából én adtam neki esélyt mindig, talán egy picit lassítottam decemberben..Nem egy városban élünk, voltam bulizni is, volt, hogy fiúk vettek körül egy képen, nem tudom, miből gondolhatta ezt..
2012. jan. 18. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó gyerek ő...csak történt egy kis kommunikációs zavar köztetek, így félre értettétek egymást.

Mennyire lassítottál be az előzőekhez képest? Például tegnap még megcsókoltad, másnap már egy ujjal sem értél hozzá? Vagy tudta, hogy lassítani fogsz?

20l

2012. jan. 18. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Sztem a lány lepattintotta, és most azért térne vissza hozzád, nem ő hagyta ott. Sztem azt hitte, hogy azt a lányt hamarabb meg tudja kapni, mint téged.

Pasi vagyok, és sokan azt csináljuk, h 1szerre több lánynak udvarolunk, aztán bejön vmelyik, ha több az még jobb, ha nem ismerik egymást, az maga a mennyország. Főleg, ha a szexig is eljutunk. Szerinted megtaláltad az igazit? Nem mondom, h mit csinálj, de gondolkozz el azon, h mi oka van visszamenni hozzád, és ha visszamegy, veled marad? Ha a jövőben kapcsolatod lesz, mindegy kivel, nem azt figyeld, mit mond, hanem azt, hogy viselkedik veled.

2012. jan. 18. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sokat segítenek a válaszok:) Megvolt a csók, de sokat keresett nagyon, és volt, amikor áttetettem a találkozót másik napra, volt, hogy elmentem bulizni. Mert még nem jöttünk össze, nem is jártunk, csak elcsattant egy csók. Azért annyit még nem tudtunk egymásról, és nem akartam könnyű préda lenni számára:( Mert nem azt mondom, hogy 1 hónap nem elég ismerkedésre, de akkor még csak tényleg lassan közeledtünk egymás felé, mert bátortalan, amit szintén bevallott. Igen azt a lányt viszonylag hamar megkapta majd hamar el is dobta magától a lány..
2012. jan. 18. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!