Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higyjek neki vagy sem?
Érdekes. Mindenesetre a te viselkedésed abszolút nem azt tükrözte, hogy elszállt minden esélye, nem? Hiszen viszonoztad a közeledését? Akkor ezt honnan szedte?
Egy beszélgetést megér, de itt valami nincs rendben.
Szerintem jó gyerek ő...csak történt egy kis kommunikációs zavar köztetek, így félre értettétek egymást.
Mennyire lassítottál be az előzőekhez képest? Például tegnap még megcsókoltad, másnap már egy ujjal sem értél hozzá? Vagy tudta, hogy lassítani fogsz?
20l
Sztem a lány lepattintotta, és most azért térne vissza hozzád, nem ő hagyta ott. Sztem azt hitte, hogy azt a lányt hamarabb meg tudja kapni, mint téged.
Pasi vagyok, és sokan azt csináljuk, h 1szerre több lánynak udvarolunk, aztán bejön vmelyik, ha több az még jobb, ha nem ismerik egymást, az maga a mennyország. Főleg, ha a szexig is eljutunk. Szerinted megtaláltad az igazit? Nem mondom, h mit csinálj, de gondolkozz el azon, h mi oka van visszamenni hozzád, és ha visszamegy, veled marad? Ha a jövőben kapcsolatod lesz, mindegy kivel, nem azt figyeld, mit mond, hanem azt, hogy viselkedik veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!