Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hisz a távkapcsolatokban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hisz a távkapcsolatokban? én már nem tudom mit higyjek! = ( (

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves fiú, akit egy táborban ismertem meg, ahol Erdélyiek és Magyarországiak voltak. (ő is magyar, csak Erdélyben él)

Belé szerettem, sírtok már két napja... beszéltem más Erdélyiekkel és mondták, hogy Ő is sírt (!!), rajzolt, folyton szomorú mióta vége a tábornak, és folyton csak rólam beszél.

még nem beszéltem azóta Vele, majd ma este. De nem tudom mi lesz. Az apja Érden lakik én Erzsébeten.

Szerintetek van értelme vagy egyáltalán semmi??

2011. máj. 17. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Értelme nem sok ha évente csak pár alkalommal találkoztok.
2011. máj. 17. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:
hátt.. nyáron most majd lenne rá alkalom különben nagy valószínűséggel csak a nagy szünetekben... am köszii :))
2011. máj. 17. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért nem add fel. Csak ne ez legyen az életcélod. Hátha mégis úgy alakul, hogy össze tudtok jönni.
2011. máj. 17. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
nálunk nem müködött pedig csak 30km re laktunk egymástól.
2011. máj. 17. 14:44
 5/8 A kérdező kommentje:

még csak 15 vavgyok.. szval ha idősebb lennék és komolyan gondolnám azt mondanám h oké, de így.. nem tudom. szánalmas, hogy abban reménykedem h az apjához költözik, ugye??

(természetesen tudom, h nem..de attól reménykednem)

2011. máj. 17. 14:47
 6/8 A kérdező kommentje:
egyébként ezelőtt én nem hittem benne, azt mondtam, h az hülyeség és nincs értelme ha nem foghatom a kezét nap mint nap.. de most ááh nemtom ://
2011. máj. 17. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Miert ne lehetne egy valoszeru alternativa hogy az apjahoz koltozik? Peldaul mert mondjuk Pestre megy tovabbtanulni...

Lenyeg hogy legyen tervetek, legyen valami ido amit tudsz hogy ki kell varni, mert ugy nem mukodik hogy majd egyszer, de ugy igen ha tudod hogy peldaul egy evig meg igy vagytok, de utana egyutt.

Volt nekem komoly kapcsolatom 4000 km-re, es nem a tavolsag miatt lett vege, hanem eppen mikor egyuve kerultunk...

2011. máj. 17. 15:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Értem. hár nekünk is vannak "céljaink" de ezek még csak annyi, hogy mikor jön meglátogatni... :))és akkor ez lebeg a szemem előtt mint egy visszaszámláló :DDD

köszi a lelkesítést :)

am úgy tudom már csak 1 vagy 2 éve van hátra a középiskolából....:P

2011. máj. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!