Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok & fiúk.! Higyjek neki? Szerintetek igazat mond?
Figyeld a légzését, a pupilláját, a mozgását és az arcát. Ez alap.
Dr. Lightman
Én is megnézek minden szép lányt, de nem feltűnően, hogy ezzel ne bántsam meg azt, akivel együtt vagyok.
Te indokolatlanul féltékeny vagy.
Amennyit jogosan elvárhatsz, az annyi, hogy ne szemezzen a csajokkal, ne forogjon utánuk, ne essen ki a szeme, ha veled van. Többet nem.
Szerintem amíg csak nézi őket, addig nincs gond.
De ha már kihívóan percekig nézi őket, az már gázos...
Engem nem zavar, ha megnéz valakit a párom, jó, persze azért ne essen ki a szeme és forduljon le a feje a nyakáról, de azért ilyen nem szokott lenni:)
Az nem zavar ha valakiről elmondja, hogy mi tetszik-nem tetszik, mért akkor mi van? Engem ölel, nem mást. Ő ugyanígy rákérdez pasikra, hogy mi van ez tetszik, vagy hogy mi tetszik rajta.
Engem az zavar ha a lányok nézik a páromat, nem tudom hogy miért:D
Azt szoktam mondani, hogy te nézheted, de ő ne nézzen!! (persze poénosan:D:))és akkor még jó fej is vagyok:D:)
De látom téged nagyon zavar, ne féltékenyen, de kérd meg, hogy egy kicsit fogjon akkor vissza mert téged zavar. Nem kell mondogatni, beszélgessetek másról és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!